У Росії прокоментували обстріл польського консульства в Луцьку

У Росії прокоментували обстріл польського консульства в Луцьку
Президент України Петро Порошенко протягом довгого часу загравав з радикалами, і в сьогоднішніх умовах незрозуміло, хто з них має більше впливу в країні, заявила офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова.

Про це повідомляє РИА Новости.

«На жаль, загравання і якась спроба весь час йти на поводу у радикалів, те, що демонстрував Президент України, призвело до сьогоднішніх результатів. Питання відкрите: чи має вплив Президент України на те, що відбувається у нього в країні? Хто диктує кому волю? Закон, влада, представники держави чи радикали і націоналісти, незаконні збройні формування, хто зараз уособлює владу на Україні?» – заявила Захарова в ефірі передачі «60 хвилин» телеканалу «Росія-1».

За її словами, і МЗС РФ, і інші представники Росії говорили про те, що «будь-яке загравання, будь-яка гра з націоналістами із будь-якого питання, на будь-яку тему призведе до найстрашніших результатів, а результати будуть такими, і зараз ми їх бачимо».

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ОБСТРІЛ КОНСУЛЬСТВА ПОЛЬЩІ

Вона також прокоментувала обстріл генконсульства Польщі в місті Луцьку, сказавши, що «грандіозний міжнародний скандал триває в Україні уже кілька років, те, що ми бачимо у стосунку до дипломатичної місії зарубіжної держави – це, на жаль, логічна ланка ось цього страшного ланцюга беззаконня і загравання з націоналістами, радикалами, людьми, які повністю випали з правового поля».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
100% з нею згідний!!! Допоки в нас будуть ті активісти, праві сектори, громадські рухи - то буде таке робитись!
Відповісти
Якщо в нас їх не буде,. то волю буде диктувати ця лярва і пупкін...і я впевнений, що тут не обійшлося без їх...
Відповісти