ПриватБанк дає можливість пенсіонерам отримати дві пенсії*

ПриватБанк дає можливість пенсіонерам отримати дві пенсії*
Із нагоди ювілею - 25-річчя ПриватБанку для пенсіонерів діє чудова акція. З 19 березня до 24 квітня клієнти, які отримують пенсійні виплати через ПриватБанк, можуть брати участь у розіграші «другої» пенсії.

25 переможців, яких буде обрано випадковим чином серед учасників акції, протягом 3 місяців отримуватимуть виплату «другої» пенсії, що дорівнюватиме сумі пенсійного зарахування на їхні картки в місяці виграшу.

“Розкажіть про акцію “Друга пенсія від ПриватБанку” батькам і близьким. Можливо, саме їм і пощастить виграти, - говорить керівник напрямку соціальних програм Північно - Західного РУ ПриватБанку Галина Мужиловська. - Щоб узяти участь у розіграші, треба надіслати SMS-повідомлення з текстом 6525 на номер 3777 або зареєструватися на сайті https://pb.ua/25pensij. В акції вже бере участь понад 50 000 українських пенсіонерів”

Одна з головних умов - наявність картки для виплат пенсії та цільові зарахування на неї. Якщо нема пенсійної картки ПриватБанку, то її можна безкоштовно оформити в будь-якому відділенні.

Головний приз - виплата другої пенсії протягом 3 місяців.

Для визначення переможців акції буде створено спеціальну комісію з 4 представників від ПриватБанку: по одній людині від Юридичного департаменту, Департаменту просування соціальних програм, Напрямку «Роздрібний бізнес», Напрямку «Маркетинг і менеджмент».
Володарів призу визначатимуть випадковим чином за допомогою розіграшу серед усіх учасників, зареєстрованих в акції. Відеозапис буде доступний на сайті http://pb.ua/25pensij.Також його транслюватимуть на плазмових панелях у відділеннях ПриватБанку. Імена власників призів (25 осіб) будуть відомі 24 квітня 2017 року.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лохотрон.Біжіть відкривайте картки і широко розставляйте кармани, вам олігархи кинуть.Надійтеся.Дураками мають нас усіх можновладці.Жаль, що їм також потрібно померти,а не тільки нам.
Відповісти
Останні новини
ПриватБанк дає можливість пенсіонерам отримати дві пенсії*
30 березень, 2017, 12:40