Волинянин за 7 годин проїхав велосипедом майже 150 кілометрів

Волинянин за 7 годин проїхав велосипедом майже 150 кілометрів
24-річний світязянин Тарас Черняков подолав на велосипеді 147 кілометрів, здійснивши мандрівку від Світязя до Каменя-Каширського.

Маршрут подорожі, яка тривала майже 7 годин, починався в рідному селі, пролягав через міста Любомль, Ковель і закінчувався у Камені-Каширському, – пише Район.Шацьк.

Такі мандрівки Тарас реалізовує не вперше. Навесні 2014 року він, вчепивши на велосипед синьо-жовтий прапор, приїхав у Брест Республіки Білорусь. Восени цього ж року була ще одна веломандрівка до Бреста. А третю свою подорож Тарас запланував дорогами Волині.

«У п’ятницю, 24 березня, я виїхав зі Світязя о 6:00 ранку, дві години їхав до Любомля, стільки ж – до Ковеля, а от по дорозі до Каменя почалися проблеми. Дорога там не в кращому стані, і коли колеса мого велосипеда декілька разів потрапили в ямку, то на одній покришці з’явилася гуля», – каже хлопець.

Загалом же мандрівка пройшла спокійно. З Каменя-Каширського до Світязя Тараса привезли на машині, бо пошкоджений велосипед уже був непридатний до їзди на велику відстань.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянин за 7 годин проїхав велосипедом майже 150 кілометрів
30 березень, 2017, 12:45