На Волині з’явилися позитивні «дорожні знаки»

На Волині з’явилися позитивні «дорожні знаки»
У Нововолинську активна молодь розпочала втілювати в життя проект «Корисні знаки».

Про це повідомляє Буг.

Мета проекту полягає у впровадженні в повсякденне життя соціально мотивуючих «дорожніх знаків», активізація суспільної та соціальної активності жителів міста, заохочення громадян до соціальної небайдужості та створення проекту на туристичній мапі області.

Ідею реалізовано за підтримки програми «Активні громадяни» від Британської ради в Україні та фонду Ігоря Гузя «Прибужжя».

«Над проектом працювало близько десяти людей. Усі знаки робилися власноруч. Надіюся, місцевим жителям сподобається задум», – розповів керівник МРЦ «Нові крила» Павло Медина.

«Сподіваюся, що знаки не знищать», – додав він.

«У щоденній метушні люди часто забувають про своїх близьких. Клопоти часто не дозволяють людям усміхатися без причин. Ця акція пропагує позитив. Не так важко зробити добру справу, яка не вимагатиме коштів чи надзусиль: подзвонити мамі, купити їй квіти, усміхнутися», – розповів виконавчий директор Фонду розвитку «Прибужжя» Борис Карпус.



Молодь, яка долучилася до реалізації ідеї, поділилася своїми враженнями стосовно проекту «Корисні знаки».

«Охочих долучитися до створення проекту виявилося не так вже й багато. Коли ж ми розвішували знаки, перехожі з цікавістю читали написи та допомагали нам. Надіюся, люди зрозуміють, що все це для них та розвитку міста», – зауважила Даша Зайцева.

«На мою думку, цей проект має сподобатися не лише молоді міста, а й старшим. Ці знаки спонукають людей роботи хороші справи. Такі проекти згуртовують молодь, навчають працювати в команді», – повідомила Ірма Омельченко.

«Побувала в МРЦ вперше, мені сподобалося допомагати їм в реалізації цього крутого проекту. Я надіюся , що вони справді стануть корисними для жителів міста», – розповіла Каміла Лисенко.



На жаль, один зі знаків вже зазнав пошкоджень від рук вандалів.

«Часто, за метушнею буденності, ми зовсім забуваємо про прості, але такі важливі речі – подзвонити мамі, звернути увагу на мистецтво і довкілля. Тому круто мати такі знаки на вулицях міста, що ненав’язливо нагадуватимуть про ці приємності. Шкода, що деякі люди не цінують ініціативи молоді і нищать те, що стало результатом клопіткої праці волонтерів МРЦ», – розповіла Дарина Харук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
побільше б таких хороших дітей!
Відповісти
Останні новини
На Волині з’явилися позитивні «дорожні знаки»
30 березень, 2017, 14:58