Директор мережі магазинів про «Аверс»: «Прошу перестати знімати замовні чи політично вигідні матеріали»

Директор мережі магазинів про «Аверс»: «Прошу перестати знімати замовні чи політично вигідні матеріали»
Директор магазинів "Гроно" Неля Нестерук звернулася через Facebook до телеканалу "Аверс" з закликом припинити зйомки замовних сюжетів.

"Зважаючи на нещодавні спроби тиску на підприємство директором якого я є, та мого чоловіка який очолює Луцьку міську організацію партії «Солідарність» (йдеться про депутата міськради Петра Нестерука, - ред.), інформую громадськість, що сьогодні були вчинені чергові провокативні дії від невідомого нам чоловіка, в магазині "Гроно", що належить нашому підприємству!" - пише вона.

"Зауважу, що лише вчора пройшли перевірки співробітниками ДФС області в магазинах та на підприємстві вцілому, були виявлені незначні порушення, але зовсім ніяк не пов'язані з фальсифікатом, акцизні марки лікеро-горілчаних напоїв не мають жодних ознак підробки - підтвердили ДФС!" - додала підприємець.

"Хоча в своїх щоденних сюжетах журналісти ТК"Аверс" намагаються довести свою жахливу теорію брехні та забруднити ім'я мого чоловіка та нашого підприємства! Як мати трьох дітей і віруюча в Бога людина, прошу дати мені можливість зайнятись важливішими справами перед великим святом Воскресіння Господнього, а не витрачати час на відписування і пояснення вашої брехні! На підприємстві, яке я очолюю працює 80 людей, за минулий рік до міського бюджету було сплачено близько 2 млн. грн податків, постійно проводяться планові комплексні перевірки!"

"Не знаю що могло спричинити таке Раптове і Безпідставне загострення уваги, з закидами приниження та неправдивої інформації на мою сім'ю а також репутацію підприємства! Прошу перестати знімати замовні чи політично вигідні матеріали! Закликаю репортерів телекомпанії "Аверс" та інформаційного агенства "Волинські новини" зайнятися справжньою журналістикою, об'єктивною, неупередженою та достовірною!" - завершила жінка свій допис.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство ВолиньPost повідомляло, що ЗМІ з медіа-групи, яку контролює Ігор Палиця, влаштували "брудну" кампанію проти опонентів "Укропу."

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я давно мрію прочитати в "Волинських новинах" хоч би одне слово правди! Хоч би одне, хоч би один факт! Проблеми міста і підприємців можна розглядати з різних точок зору, але в Палиці вона одна: всіх обгадити. Там працюють молоді люди, попереду у яких - усе життя. Просто, їх шкода, бо раніше чи пізніше укроп себе вичерпає, як ганебно вичерпали риги. І усе це дуже погано закінчиться. До того йдеться. Дай, Боже, щоб не дуже драматично, щоб ці люди не ходили від порогц до порогі і не шукали хоч би якусь роботу. Мені шкода молодих людей, яких за бабло примушують так безсовісно і підло брехати.
Відповісти
Звернув увагу що з недавніх пір (1,5 - 2 місяці)Аверс втратив будь-які якості притаманні засобу масової інформації,а перетворився в інструмент наклепів та оббріхування політичних опонентів партії що росте на грядках.Всі новини зводяться лише до того щоб очорнити політичних конкурентів цієї партії та прославляти її саму та її лідера і його прислужників.
Відповісти
Чи не впали ви з бика? "Аверс" завжди був таким. Відустність елементарного професіоналізму, наклепи, підтасовка. Мало їм викручували руки і на Хрінниківському водосховищі хотіли собакам згодувати. З ними треба жорсткіше.
Відповісти
Аверс-"незалежний"ЗМІ.Це вже навіть не смішно.Журналістика,як така відсутня.Якщо там і далі цей безграмотний Вел....,то все зрозуміло.Ну а волинські новини-це чисто олігархічний засіб "зомбування"цих нещасних людей,які так хочуть жити,може і ні,але нічого для цього не роблять.
Відповісти
Для довідки. Величко вже не контролює Аверс. Він там ніхто і звати його ніяк. Редакційна політика формується конкретною політичною силою. Висновки робіть самі.
Відповісти
замовлення чи ні - це одне, але повнющий склад дичьки таки є і це лайно хтось питиме
Відповісти
Останні новини
Директор мережі магазинів про «Аверс»: «Прошу перестати знімати замовні чи політично вигідні матеріали»
31 березень, 2017, 08:58