У луцькому «Sport Life» мовчать про травму дитини

У луцькому «Sport Life» мовчать про травму дитини
Керівництво мережі «Sport Life» за 22 дні так і не надало інформацію з приводу інциденту, який трапився у роздягальні басейну спорткомплексу.

Нагадуємо, 6 березня через ураження струмом 6-річна дівчинка отримала опіки.

Зі слів батька постраждалої, дружина та донечка не вперше відвідують басейн у закладі. Після занять мати та дитина сушили волосся, провід від фену доторкнувся до живота дівчинки та трапилось коротке замикання, через яке дитина отримала опіки шкіри.

БІЛЬШ ДЕТАЛЬНО ЧИТАЙТЕ ТУТ

Інформаційне агентство ВолиньPost за проханням керівництва 9 березня надіслало офіційний запит з усіма питаннями щодо інциденту, щоб отримати коментар.

Згідно з Законом «Про доступ до публічної інформації» відповідь на інформаційний запит має бути надано не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту.

У разі, якщо запит стосується надання великого обсягу інформації або потребує пошуку інформації серед значної кількості даних, строк розгляду запиту може бути продовжено до 20 робочих днів з обґрунтуванням такого продовження.

Станом 31 березня на інформаційний запит відповідь не надійшла. Представник «Sport Life» заявляє, що нібито, не отримав запит.

Водночас нам вдалось поспілкуватись з працівником луцького «Sport Life», який на правах анонімності надав таку інформацію:

«Тобі ніхто нічого і не розповість, бо усім хто тоді був на роботі заставили підписати деякі документи про нерозголошення і всім провели «інструктаж», на тему «як себе поводити з пресою»», - каже анонім.

Інформаційне агентство ВолиньPost стежитиме за розвитком ситуації. Адже, як сказав тато постраждалої дитини, головна мета не покарати винних, а вберегти дітей від травм.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У луцькому «Sport Life» мовчать про травму дитини
31 березень, 2017, 18:17