70 беріз і «трохи кущів»: як озеленювали Рожище

70 беріз і «трохи кущів»: як озеленювали Рожище
Дерева та кущі висадили на вулиці Шевченка в Рожищі.

Заходи з озеленення відбулися у п’ятницю, 31 березня, – пише Район.Рожище.

Згідно з планом, висаджували дерева від спортивно-оздоровчого комплексу «Фата-моргана» до каналізаційно-насосної станції. До справи приєдналися працівники міської ради, інспектор державної екологічної інспекції у Волинській області Сергій Михальчук (він курирує Рожищенський район, – авт.), працівники дільниці благоустрою і декілька жителів міста, зокрема Раїса Кучмук (колишній директор Волинського обласного центру зайнятості, – авт.).

Всього висадили 70 беріз на місці раніше видалених верб, які вже досягли вікової межі. Також досадили трохи декоративних кущів у парку біля Обеліска слави. Нагадаємо, що нещодавно там висадили рядок плакучої верби.

«6 квітня відбудеться День довкілля. Просимо рожищан долучитися до прибирання нашого славного міста, – звернувся до рожищан Іван Лукасевич. – Ми хочемо озеленити населенні пункти, прибрати стихійні сміттєзвалища. Також продовжимо висаджувати дерева. Зокрема, плануємо засадити клумби біля міської ради, висадити декоративні кущі (їх уже замовили). Хочеться зробити своє місто чистим та гарним».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
70 беріз і «трохи кущів»: як озеленювали Рожище
01 квітень, 2017, 01:28