Без «коліс» і будинку: Тимошенко показала декларацію

Без «коліс» і будинку: Тимошенко показала декларацію
Голова фракції «Батьківщина» у Верховній Раді Юлія Тимошенко орендує будинок своєї двоюрідної сестри Тетяни Шарапової. Також вона користується двома її земельними ділянками площею 1 500 і 1 862 квадратних метра.

Про це йдеться в електронній декларації політика, – пише Обозреватель.

Крім того, судячи з декларації, автомобіля у Тимошенко немає. Всього вона задекларувала 876 724 грн доходів, у той час коли її чоловік Олександр – 3 112 710 за 2016 рік.

Із заявлених грошей Тимошенко 161 тис. грн доходу склала зарплата, 170 тис. грн – забезпечення депутатської діяльності, 59 тис. грн – відсотки від вкладу в Державному Ощадному банку, і 486 тис. гривень – дохід від погашення військових облігацій.

Також готівкою політик задекларувала 290 тис. гривень, а на її рахунку в Ощадбанку лежать 548 тис. гривень.

Також в е-декларації Тимошенко вказала 3 пари сережок з перлами і дрібними коштовними каменями, каблучку з дрібним дорогоцінним каменем, підвіску з дорогоцінним каменем, два намиста з перлами, каблучку з перлами і дрібним дорогоцінним камінням та набір з сережок і каблучки з дорогоцінними каменями.

У той же час чоловік лідера «Батьківщини» отримав близько 2,8 млн гривень доходу від життя без підприємницької діяльності, 176 тис. гривень доходу з Чехії та 144 тис. гривень - від інвестицій.

Крім того, на рахунку в харківському Мегабанку у нього зберігається 1,8 млн гривень і 37 тис. доларів, а в Українському будівельно-інвестиційному банку в Києві - 96 тис. гривень.

Також є готівка - 194 тис.євро, 360 тис. гривень і 308 тис. доларів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Без «коліс» і будинку: Тимошенко показала декларацію
01 квітень, 2017, 03:18