Вітів: Постріл у консульство Польщі - це спроба розхитати Західну Україну

Вітів: Постріл у консульство Польщі - це спроба розхитати Західну Україну
Очільник фракції ВО "Свобода" у Волиньраді Анатолій Вітів вважає, що обстріл з гранатомета консульства Польщі у Луцьку – спроба розпалити конфлікт України з Польщею.

Про це він сказав під час прямого ефіру ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" 31 березня на телеканалі "Нова Волинь", - пише Конкурент.

Телеведуча Галина Падалко нагадала, що правоохоронці класифікували цей інцидент як "терористичний акт", наголосивши на можливій присутності "російського сліду".

Голова Товариства польської культури на Волині ім. Єви Фелінської Валентин Ваколюк сказав, що на території Донбасу теж нищили польські консульства. Просто, з його слів, цей інцидент – це сигнал, що недоброзичливці дістались і сюди, на Захід.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ОБСТРІЛ КОНСУЛЬСТВА ПОЛЬЩІ

"Подібні акції - це спроба розхитати Західну Україну, і зараз думаю, що Західна Україна цього не допустить. Весь політикум розуміє ту проблему. Якщо ми підемо в конфлікт з Польщею - це велика загроза мати двох ворогів, та й це неграмотно і неможливо. Так, стосунки періодично загострюються, але це не значить, що ми не розуміємо, наскільки важливим є польсько-український мир", - сказав Анатолій Вітів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вітів: Постріл у консульство Польщі - це спроба розхитати Західну Україну
01 квітень, 2017, 12:17