Волонтери здійснили мрію доньки волинського Героя

Волонтери здійснили мрію доньки волинського Героя
Волонтери та благодійники здійснили мрію доньки волинського військового, який загинув на Сході.

Про це повідомили ініціатори проекту «Діти небесного легіону».

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Хочете допомогти проекту? Звертайтеся за цими контактами: 050-973-44-84; 099-750-85-38; 098-948-14-50.


"Вчора виповнилось 3 рочки Настусі Грицюк, котра дуже мріяла на День Народження отримати будь-які іграшки в тематиці «Маша та Ведмідь» чи «Свинка Пеппа». Більш детально про сімейну драму дівчинки і її татка – Михайла Грицюка, котрий загинув у бою під Волновахою за місяць після народження дитини ви можете прочитати ось у цій статті", - пише волонтер Руслан Теліпський.

"Ініціатива "Меценати для солдата" виражає вдячність за черговий подарунок для дитини Небесного Легіону Волині керівництву компанії Тигрес! Завдяки Олег Кобилинський, котрий ще й очолює Луцька міська організація Спілки воїнів АТО Волині, компанія-виробник дитячих іграшок подарувала найкращий тематичний конструктор, що був у їхній мережі магазинів! Також ми щиро вдячні нашій невтомній бджілочці з Італії – пані Ользі з Неаполя, котра передала Настуні гарні речі з омріяними мультперсонажами, ляльку-Машу, а також чудові кросівки з зображенням найулюбленішої для дитини свинки Пеппи! Вона весь вечір вибігала у них по хаті, постійно споглядаючи на малюночок!"

"За чудову книжечку ми щиро дякуємо нашій волонтерці Mар'яні Манжеровській! І особливу подяку за створення святкового антуражу для наших діток МдС виражає керівництву Кулька-Булька Студія щастя (телефон для замовлень: 095-464-36-16), котре постійно забезпечує кулькою наш проект і вже стало доброю та невід’ємною традицією під час привітань дорогих нашому серцю малят!"

"Наш шлях на зустріч з іменинницею пролягав цього разу в село Милятин, що розташоване в Іваничівському районі за 70 км. від Луцька. Дуже показово, що товаришувати до привітань малечі зголосилась горохівська родина Небесного Легіону, адже їм теж було приємно навідатись в гості до мами Олесі з її двома дітками, щоб згадати незабутні миті спільного відпочинку минулої осені у мальовничих Карпатах завдяки Светлана Бахвалова та друзям з Народний тил!"



"Все було чудово та душевно! Родина Грицюк частувала нас гарними стравами, цікавими салатами та неперевершеним березово-лимонадним соком власного виробництва, що ми навіть вициганили собі на дорогу по півторашці цього смачного напою! А який святковий та смачний тортик приготувала для діток і гостей господиня на всі руки Олеся – вам дослівно не передати, благо на світлині зможете бодай побачити на її красу! Ось так дуже швидко промайнула наша чергова зустріч з дітками Небесного Легіону Волині! Час промайнув дуже швидко і ми ледь оговтались, що потрібно чимчикувати до Горохова, щоби зловити автобус до Луцька. Єдине, що засмучує так це те, що втрата батька не пройшла безслідно для 3-хлітньої Настуні, котра за вчорашній вечір так і жодного разу не посміхнулась до нас… Лише залишається щиро сподіватись, що коли за місяць ми знову завітаємо в гості у Милятин до старшого братика-бешкетника Олексійка Грицюка – то Настунине неприступне серце розтопиться у любові до вже давніх знайомих гостей!"

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волонтери здійснили мрію доньки волинського Героя
02 квітень, 2017, 09:54