«Людина, яка завжди виконувала обіцяне»: у Любешові відбувся турнір пам’яті Ігоря Єремеєва

«Людина, яка завжди виконувала обіцяне»: у Любешові відбувся турнір пам’яті Ігоря Єремеєва
У Ігоря Мироновича Єремеєва було гасло: «Пообіцяв – зробив!» І, напевно, саме тому дуже багато людей приходили до нього за порадою, підтримкою, по допомогу.

Так склалось, що через трагічну загибель не все обіцяне і задумане вдалось йому реалізувати...

Напередодні 49-го дня народження Ігоря Єремеєва його однодумці та соратники втілили в життя ще один проект справді народного депутата – у Любешові відкрили професійний боксерський ринг, який він пообіцяв спортсменам-аматорам на одній із зустрічей з виборцями!

Це стало можливим завдяки підтримці друга та партнера І.М. Єремеєва, народного депутата ВРУ Степана Петровича Івахіва. Значною мірою реалізації проекту сприяла Олена Петрівна Палагута – голова Волинського обласного благодійного фонду «Волинська родина» імені Ігоря Мироновича Єремеєва.

Неабияку роль відіграв у цьому чемпіон світу із кікбоксингу, уродженець Любешівщини Іван Швайко, який багато років працював поряд з Ігорем Мироновичем.

В урочистому святі відкриття рингу взяли участь керівники Любешівського району на чолі із селищним головою Василем Корецем, депутат селищної ради Марія Чикида, представники ВОБФ «Волинська родина» Людмила Грушицька, Олександр Вітер, Іванна Бараник. Почесним гостем став брат Ігоря Мироновича Євген Єремеєв.

Кожен у своєму виступі, згадуючи добрі справи І.М. Єремеєва, говорив про його особливе ставлення до людей, своєї землі, України. Лунали слова вдячності і гордості за можливість працювати поряд з такою людиною.

Присутні на святі мали можливість оглянути фотовиставку, на якій були представлені знімки моментів, що тепер уже стали історією життя незвичайної і надзвичайної людини – Ігоря Єремеєва. Переглянули з цікавістю та сумом і фільм про нього – і наче ще раз зустрілись з своїм земляком, щирою людиною, дійсно народним, своїм, обранцем…

Після урочистого відкриття відбувся боксерський турнір пам’яті народного депутата Ігоря Єремеєва, який став справді визначною подією. Адже участь у змаганнях взяли 122 учасники з різних районів області!

Зовсім юні і трохи старші, підлітки та юнаки завзято доводили свою першість. Не всім вдалось перемогти суперника, та однозначно усі здобули ще одну перемогу над собою, над труднощами, обставинами, навчились тримати удар і прагнути перемоги. І кожен з учасників ще на один крок наблизився до своєї найголовнішої перемоги у майбутньому!

Фінальним акордом турніру став поєдинок між чемпіоном світу із кікбоксингу Іваном Швайком та багаторазовим чемпіоном всеукраїнських турнірів Олександром Притулою. Бій тривав чотири раунди, суперники не поступались один одному у майстерності, та все ж перемогу за балами виборов І. Швайко.

Після поєдинку він був не багатослівним: «Якби Ігор Миронович був живий, був би дуже втішеним цими змаганнями. Він завжди підтримував спорт. Пропагував здоровий спосіб життя, займався кінним, велосипедним спортом, відвідував тренажерний зал».

Усіх учасників турніру нагородили медалями, кращих спортсменів – кубками. Нагороди отримали і спортивні клуби, в яких займаються спортсмени. А любешівські боксери запрошували гостей ще приїздити до них, аби поспарингувати на рингу, подарованому народним депутатом від Маневицького виборчого округу №23.

Відтепер турнір стане традиційним і проводитиметься щороку напередодні дня народження І.М. Єремеєва.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вибори скоро
Відповісти
Останні новини
«Людина, яка завжди виконувала обіцяне»: у Любешові відбувся турнір пам’яті Ігоря Єремеєва
04 квітень, 2017, 08:20