Главу Любомльської РДА взяли під варту і визначили заставу

Главу Любомльської РДА взяли під варту і визначили заставу
На Волині викритого на хабарі голову Любомльської РДА взяли під варту.

За клопотанням прокуратури Волинської області викритому під час одержання неправомірної вигоди голові Любомльської РДА обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення 480 тисяс гривень застави, - інформує прес-служба прокуратури Волинської області.

Як уже повідомлялося, 30 березня 2017 року посадовець одержав від громадянина неправомірну вигоду в розмірі 2 тис доларів США за винесення та підписання ним, як головою РДА, розпорядження про надання в оренду земельної ділянки площею 16 га з числа земель не витребуваних часток (паїв) за межами населених пунктів, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва і одразу був викритий правоохоронцями.

Голові районної державної адміністрації оголошено про підозру у вчиненні особливо тяжкого корупційного злочину – вимаганні та одержанні службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище, неправомірної вигоди за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища (кримінальне правопорушення, передбачене ч.4 ст. 368 КК України).

Вирішується питання про відсторонення його від посади.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Главу Любомльської РДА взяли під варту і визначили заставу
03 квітень, 2017, 13:34