Лучани можуть опинитися без гарячої води, - «Волиньгаз»

Лучани можуть опинитися без гарячої води, - «Волиньгаз»
ПАТ «Волиньгаз» завтра, 4 квітня, розпочне обмеження газопостачання для ДКП «Луцьктепло» у зв’язку з відсутністю підтверджених номінацій від постачальника, яким є НАК «Нафтогаз України».

Про це повідомляє фахівець зв’язків з громадськістю «Волиньгазу» Віталіна Веремчук.

У разі відсутності ліміту (номінації) від постачальників, ПАТ «Волиньгаз» не має права здійснювати розподіл природного газу таким споживачам. На сьогодні ДКП «Луцьктепло» не уклало договір із НАК «Нафтогаз України» та не отримало номінацій на квітень 2017 року.

Відсутність підтверджених лімітів природного є серйозною підставою говорити про незаконний подальший відбір газу підприємством ТКЕ. Відтак, аби не допустити несанкціонований відбір газу, ПАТ «Волиньгаз» змушене припинити розподіл природного газу підприємству. Це, у свою чергу, загрожує відсутністю у помешканнях частини лучан опалення та гарячого водопостачання.

«Подальше вирішення ситуації із можливим припиненням газопостачання та усунення загрози залишити лучан без тепла та гарячої води, залежить виключно від підприємста. Для того, аби ПАТ «Волиньгаз» могло безперебійно здійснювати розподіл природного газу для ДКП «Луцьктепло», підприємству необхідно врегулювати питання отримання номінацій на постачання газу від НАК «Нафтогаз України», - йдеться у повідомленні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучани можуть опинитися без гарячої води, - «Волиньгаз»
03 квітень, 2017, 16:51