Нерухомість, машини, гроші: статки керівництва волинських фіскалів

Нерухомість, машини, гроші: статки керівництва волинських фіскалів
Керівництво ГУ ДФС у Волинській області опублікувало е-декларації про доходи за 2016 рік.

Документи оприлюднені на сайті НАЗК.

Начальник ГУ ДФС в області Світлана Савчук

Начальнику ГУ ДФС Світлані Савчук належать квартира площею 54,2 квадратного метра та ділянка в Боратині площею 1200 квадратних метрів. Натомість її чоловік Ігор Пекарчук є власником будинку на 149, 2 кв.м. та двох ділянок загальною площею 2,7 тисячі квадратних метрів у Копачівці Рожищенського району.

В автопарку родини – три машини. Зокрема чоловік Ігор Пекарчук є власником Honda CR V (2002 року випуску), донька Олена Савчук - Mersedes Benz 316СDI (2004 року випуску). А от начальник ГУ ДФС Волині їздить на Toyota Highlander (2008 року випуску), який належить Євгенії Сапожнік.

Сукупний дохід Світлани Савчук у минулому році становив майже 175, 9 тисячі гривень. Зокрема зарплата – майже 160,4 тисячі гривень, допомога при народженні дитини – майже 15,5 тисячі, проценти – 24 гривні.

Натомість дохід її чоловіка становив майже 82,5 тисячі гривень і складався із зарплати, компенсації на послуги відрядження, повернення податкової знижки. Ще 43 гривні процентів отримала донька Олена Савчук.

Світлана Савчук у готівці зберігає 250 тисяч гривень, а її чоловік – 22 тисячі доларів.

Перший заступник начальника ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй

Посадовець вніс до е-декларації не тільки свої статки чи дружини, а ще й тестя і тещі. Зокрема тестю Віктору Клименку належить ділянка площею 1000 квадратних метрів у Переяславі-Хмельницькому. Тещі Валентині Клименко – ділянка на 2000 кв.м. та житловий будинок на майже 500 квадратів у Рівному. Окрім того, дружина Світлана Чуй орендує 31,2 тисячі квадратних метрів землі у Рівному. Їй також належить недобудована хатинка у 360 квадратних метрів у Рівному.

Віталій Чуй їздить автомобілем Мercedes benz ML 320 CDI, який належить його батькові Володимиру Чую.

Окрім того, тесть і теща є власниками 14 тисяч акцій «Укртелекому».

Сукупний дохід Віталія Чуя торік становив майже 262,9 тисячі гривень. Із них зарплата – 138,2 тисячі гривень, проценти – майже 124,5 тисячі. Дохід дружини Світлани Чуй становив 174,5 тисячі гривень (зарплата – 60,3 тисячі, проценти – 114,2 тисячі), тестя – 23,6 тисячі гривень (пенсія і проценти), тещі – майже 28 тисяч (пенсія і проценти), сина Олександра Чуя – 11,7 тисячі гривень (проценти і бонуси).

Перший заступник начальника ГУ ДФС в області зберігає на рахунку в «Приватбанку» майже 45 тисяч доларів, у готівці – 50 тисяч гривень. На банківський рахунках його дружини лежать 27,2 тисячі доларів, 10,1 тисячі євро, у готівці – 100 тисяч гривень. На ім’я сина Олександра відкритий рахунок у «Приватбанку», на якому – 53,3 тисячі гривень. Теща Валентина Клименко зберігає на банківських рахунках 110 тисяч гривень.

Зобов’язання за договорами страхування Чуя та його дружини становили 10 тисяч гривень.

Перший заступник начальника ГУ ДФС в області Олег Гирикович

Він є власником земельної ділянки площею 1,5 тисячі кв.м. у селі Вишнів Ківерцівського району, а його дружині Олені Гирикович належить квартира площею 59,3 кв.м. у Ковелі.

Також Гирикович задекларував недобудований житловий будинок у селі Боголюби Луцького району. Перший заступник начальника ГУ ДФС в області користується автомобілем BMW X5 (2006 року випуску), який належить його батьку Віктору Гириковичу.

Посадовець торік заробив майже 103,8 тисячі гривень, а заощадження становлять 170 тисяч гривень готівкою.

Заступник начальника ГУ ДФС в області Богдан Шинкарчук

Чоловік є власником житлового будинку (236 кв.м.), земельної ділянки (1000 кв.м.) та гаража (43 кв.м.) у Володимирі-Волинському. А його дружині Ларисі Шинкарчук належить автомобіль Opel Vectra (2006 року випуску).

Дохід Шинкарчука минулого року становив майже 141,2 тисячі гривень, із них зарплата – 125,4 тисячі. Його дружина заробила 77,4 тисячі гривень, а син Микола – 9,9 тисячі.

Чиновник зберігає готівкою 95 тисяч гривень, а дружина – 8 тисяч доларів.

Заступник начальника ГУ ДФС у Волинській області Тетяна Харченко

Вона володіє квартирою площею 62,4 квадратного метра в Луцьку. Вона торік заробила понад 150,7 тисячі гривень, майже всі – зарплатня. А чоловік Олег Харченко – 216,5 тисячі гривень. Із них пенсія – 30,7 тисячі гривень, решта – зарплата.

Подружжя Харченків заощадження зберігають у готівці. Зокрема Тетяна Харченко – 6 тисяч доларів, її чоловік – 20 тисяч доларів.

Заступник начальника ГУ ДФС Волині Руслан Вандьо

Посадовець задекларував п’ять об’єктів нерухомості, які належать його доньці та тещі. Зокрема у дочки Соломії дві ділянки на Львівщині: у селі Берегове Мостиського району (2,5 тисячі кв.м.) та в селі Зимна Вода Пустомитівського району (589 кв.м.)

Теща Марія Вороблевська володіє житловим будинком (площею 58,7 кв.м.) у селі Рудне на Львівщині та двома земельними ділянками.

А в дружини чиновника Оксани Вандьо – автомобіль «Москвич» 1990 року випуску.

Руслан Вандьо торік отримав дохід обсягом 84,3 тисячі гривень (зарплатня і пенсія), його дружина – 72,7 тисячі (зарплата і гонорари), донька – 8,9 тисячі (стипендія).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Нерухомість, машини, гроші: статки керівництва волинських фіскалів
03 квітень, 2017, 17:24