Із понад тисячі кандидатів у сервісні центри МВС на Волині набрали 20 осіб

Із понад тисячі кандидатів у сервісні центри МВС на Волині набрали 20 осіб
Сервісні центри Міністерства внутрішніх справ Волині оновлюють колектив працівників. Із 1113 кандидатів обрали лише 20 стажерів.

Про це повідомляє ВРД НСТКУ.

Вони почали опановувати теорію реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку транспортних засобів, посвідчень водія, безпеки дорожнього руху, ефективної комунікації та професійної етики. Найкращі у майбутньому зможуть працювати у Сервісних центрах Міністерства внутрішніх справ Волині.

«Наш ідеальний кандидат і на стажування, і на роботу – молодий духом, це та людина, яка не боїться щось міняти, не боїться нічого нового. Вік тут не грає ролі. Людина, яка розуміє, що не зможеш прийти на все готове. Якщо ти хочеш реформу, якщо ти хочеш жити краще, ти повинен це зробити. І наше стажування – це шанс. Ми даємо шанс людям прийти, навчитися, потрапити на роботу і працювати по-іншому, для людей», – розповіла начальник відділу координації реформ та проектної діяльності ГСЦ МВС України Марта Колобова.

«У зв’язку з тим, що реформа відбувається в країні, виникло бажання безпосередньо брати участь у реформуванні нашої країни. Не єдиними гаслами і мітингами, а також безпосередньо брати участь і надавати якісні послуги громадянам. Щоб не було тих корупційних складових, що існували в колишньому МРЕВ», – каже стажер Сергій Баласанян.

«Ця програма стажування дозволить мені стати дійсно корисною ланкою в нашій державі і змінити наше майбутнє, нашу країну на краще. Щодо конкурсного відбору, то він проводився дуже справедливо. Я навіть не очікувала, що можуть бути настільки комунікабельні, привітні люди», – переконана стажерка Ірина Дяк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Із понад тисячі кандидатів у сервісні центри МВС на Волині набрали 20 осіб
03 квітень, 2017, 20:22