Бійцю АТО з Волині після реабілітації стало краще

Бійцю АТО з Волині після реабілітації стало краще
У Києві в Інституті травматології та ортопедії провели чергове обстеження важкопораненого в зоні АТО десантника 80-ої бригади Анатолія Устимюка.

Нагадаємо, що волинянина Анатолія було тяжко поранило 27 червня 2014 року під Слов'янськом. Згодом було ініційовано збір коштів для лікування бійця у Франції.

Про це повідомила волонтер Наталія Попова на своїй сторінці у Facebook.

Текст допису подаємо без змін:

"Життя і ногу молодшому сержанту Устимюку рятували по лікарням і шпиталям в Ізюмі, в Харкові, в Києві. Протезували 8 см штучної стегновоі артерії. А потім у вересні 2014, у Франції, в Клініці ім.Жоржа Пампіду, зробили унікальну трансплантацію та пересадку 9 см сідничного нерва . Весь цей час ми сподівалися на краще. І хоча Толя вже танцював на власному весіллі зі своєю Катрусею... Але... ЛИЩЕ СЬОГОДНІ, нарешті ... через 2 роки і 9 місяців після поранення ми можемо говорити впевнено - є впевнений результат!

Електро-нейро-міографія, яку проводила професор Гайко Оксана Георгіівна, показала -НЕРВ ВІДНОВЛЮЄТЬСЯ!! ПРОЙШОВ РУБЦІ!! РОСТЕ!!))
Тож, наш лікар Гайович Ігор Володимирович, сподівається, що за наступні півроку нерв вже дійде до стопи!! Тоді Толіку буде проведена операція по по реконструктивному втручанню на стопі.. Маємо надію, що вона буде фінішною у довгому шляху по відновленню функцій лівої ноги нашого Героя! Вже майже 3 роки іде постійне лікування! Толік і його сім'я витримують все з вірою і достоїнством ...
Низький уклін всім хірургам, діагностам та медпрацівникам Інституту травматології та ортопедії - державної клініки! за високопрофесійне та безкоштовне лікування Героів АТО!! Oksana Syvak , пишаюся рідною медициною... Тільки ця медична держустанова спасла вже сотні рук і ніг нашим Героям! Як би їх відзначити від держави?", - йдеться в дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.