У Володимирі – 4 нові дитячі майданчики

У Володимирі – 4 нові дитячі майданчики
Народний депутат України Ігор Гузь перебував із робочою поїздкою у Володимирі-Волинському. Нардеп звітував перед громадою міста про зроблене за 2,5 роки роботи у парламенті, а також взяв участь у відкритті чотирьох дитячо-спортивних майданчиків в місті, які придбали коштом державної субвенції.

Зустріч відбулася в неділю, 2 квітня, – пише БУГ.

Майданчики були встановлені в різних частинах міста, в дворах міських багатоповерхівок, де збирається найбільше малечі: на вулиці Сагайдачного, біля будинків 5-7, на вулиці Драгоманова, 4, на вулиці Луцькій, біля магазину «Марко» та у військовому містечку №2, в парку, що біля храму Юрія Переможця. Вартість кожного майданчика – майже 80 тисяч гривень.

Зауважимо, що відкриття майданчиків було не традиційним, оскільки поки діти розважалися на гойдалках та спусках, їхні батьки заслухали звіт народного обранця за 2,5 роки роботи в Парламенті. Після звіту політика присутні мали змогу поставити питання, які їх турбували. Одне із найболючіших – абонплата за газ та субсидії.

«Сьогодні ми відкрили чотири дитячі майданчики. І що дуже важливо, не просто відкрили, а й провели зустрічі з людьми. Були такі зустрічі, більше 50 жителів Володимира, і маса питань. Нам в чому добре? Я беру на себе блок питань, які я можу вирішити як народний депутат України, а зі мною був присутній Ярослав Анатолійович (Матвійчук, перший заступник міського голови – ред.), були і питання до міської ради. Питань маса, це й питання з проїздом, шкіл, садків та інші. Я працюю з помічниками і реакція йтиме на запити жителів Володимира-Волинського», – зазначив Ігор Гузь.

Загалом для дозвілля дітвори у населених пунктах Прибужжя облаштували майже 80 таких розважальних платформ, а це – майже 7 мільйонів гривень із 20-мільйонної державної субвенції, які з ініціативи народного депутата Ігоря Гузя держава спрямувала на втілення програми з встановлення дитячих та спортивних майданчиків.

Ярослав Матвійчук підсумував, що загалом за 2016-й рік було встановлено 17 дитячих майданчиків, два спортивні міні-комплекси із штучним покриттям.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ігор Гузь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Володимирі – 4 нові дитячі майданчики
04 квітень, 2017, 09:25