​ПриватБанк дарує волинянам смартфони за оплату комуналки*

​ПриватБанк дарує волинянам смартфони за оплату комуналки*
Клієнти ПриватБанку, які з початку квітня до кінця червня будуть оплачувати комунальні платежі в електронному банку Приват24, зможуть отримати в подарунок сучасний смартфон.

Як повідомили в банку, для участі в такій акції достатньо оплатити в Приват24 будь-який комунальний платіж на суму від 500 грн карткою MasterCard.

«Поки в класичних банках люди, як і раніше, із самого ранку займають черги до кас, ми зробили найбільш масову банківську послугу – оплату комунальних платежів – не тільки зручним, але й навіть захопливим заняттям, – говорить керівник напрямку «Платежі та перекази» ПриватБанку Олексій Путятін. – Зараз комунальні платежі онлайн не тільки спосіб економити час і гроші на комісіях, але й гарний шанс оновити свій девайс або «пересісти» з комп’ютера на платежі в смартфоні».

Щоб отримати один з 75 нових смартфонів, потрібно здійснити будь-який комунальний платіж з картки MasterCard в Інтернет-банку Приват24 (веб-версія або мобільний додаток) протягом одного місяця на загальну суму від 500 грн.

Переможці акції визначаються щомісяця випадковим чином. В акції діє єдине обмеження – клієнт ПриватБанку може виграти тільки один смартфон.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
​ПриватБанк дарує волинянам смартфони за оплату комуналки*
04 квітень, 2017, 12:15