Е-декларації волинських митників: сотні тисяч доларів «у панчосі»

Е-декларації волинських митників: сотні тисяч доларів «у панчосі»
Родини заступників начальника Волинської митниці ДФС Леоніда Негріча та Василя Германа заощадили у готівці відповідно 111 тисяч доларів та 113 тисяч доларів.

Про це йдеться у е-деклараціях чиновників про доходи у 2016 році, оприлюднених на сайті НАЗК

Заступник начальника Волинської митниці ДФС - начальник управління боротьби з митними правопорушеннями Леонід Негріч

У власності Леонід Негріча – земельна ділянка площею 1200 квадратних метрів у селі Рожни Броварського району на Київщині. А от на дружину Олесю Негріч записані ділянка площею 1167 кв.м. та житловий будинок площею 257,6 кв.м. у селі Безуглівка Бориспільського району на Київщині. Більше нерухомості в е-декларації Негріча не відображено, тож де він мешкає на Волині – невідомо.

Заступник начальника Волинської митниці за дорученням користується автомобілем Land Rover (2013 року випуску), який належить Олені Негріч.

ЧИТАТИ ЩЕ: Е-ДЕКЛАРАЦІЯ ГОЛОВНОГО МИТНИКА ВОЛИНІ: ДІЛЯНКА, КВАРТИРА, КІМНАТА

Дохід Негріча у 2016 році складався винятково із зарплати і становив 83 тисячі гривень. Натомість годувальницею родини була дружина. Олеся Негріч торік отримала дохід обсягом понад 1 мільйон гривень. Із них дохід від підприємництва – 286,5 тисячі гривень, дохід від відчуження рухомого майна – 600 тисяч, дохід від відчуження нерухомості – 115 тисяч.

Заощадження у родини – чималі. Зокрема Леонід Негріч у готівці зберігає 80 тисяч доларів, дружина – 31 тисячу доларів.

Заступник начальника Волинської митниці ДФС Василь Герман

Герман відобразив у е-декларації чимало нерухомості, записаної на низку родичів. Зокрема на батька Миколу Германа оформлені будинок (площею 106,6 кв.м.) та чотири земельні ділянки (1,3 тисячі кв.м., 2,5 тисячі кв.м., 6,5 тисячі кв.м. та 3,8 тисячі кв.м.) у селі Снятинка Дрогобицького району на Львівщині. А матері Емілії Герман належать квартира у Дрогобичі (66,7 кв.м.) та ще чотири земельні ділянки у Снятинці (8,2 тисячі кв.м., 4,1 тисячі кв.м., 10,5 тисячі кв.м. і 3,9 тисячі кв.м.).

Також митнику належить земельна ділянка у селі Станиля Дрогобицького району площею 45 квадратних метрів, а його дружині Наталії Герман – ділянка (2 тисячі кв.м.) у селі Дземброня на Івано-Франківщині та квартира (51,3 кв.м.) у Трускавці. Власницею квартири Наталія Герман стала у вересні минулого року. Окрім того, їй належить недобудована квартира площею 180 квадратних метрів у Дрогобичі.

Василь Герман задекларував автомобіль Toyota Land Cruiser (2010 року випуску), власником якого є Микола Харченко. А його дружина – машину Renault Modus (2008 року випуску), яка належить Ірині Бушуновій.

Доходи у родини Германів складали загалом 142,263 тисячі гривень. Із них 115,2 тисячі – зарплата Василя Германа, 17,26 тисячі – зарплата дружини Наталії Герман, 9,8 тисячі – стипендія доньки Олени Герман.

У готівці дружина Наталія Герман зберігає 113 тисяч доларів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.