Нові подробиці підпалу авто активіста «Самопомочі» на Волині

Нові подробиці підпалу авто активіста «Самопомочі» на Волині
Керівника осередку «Самопомочі» в Ратнівському районі Івана Панасюка напередодні ночі, коли спалили його авто, обрали кандидатом в голови Забродівської ОТГ.

Про це у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost повідомив керівник фракції «Самопомочі» у Волиньраді, начальник виборчого штабу обласного осередку партії Михайло Імберовський.

«Ми беремо активну участь у виборах голів об'єднаних територіальних громад», - розповів він.

За словами Імберовського, 4 квітня відбулася конференція, на якій Івана Панасюка висунули кандидатом на голову Забродівської ОТГ.

«Зараз є досить великий тиск на членів партії «Самопоміч» в різних містах України. Наприклад, в Києві під офіс одного із депутатів Київської міської ради провели похоронну процесію із вінками, а в Ратнівському районі горіла машина кандидата на голову ОТГ. Дуже дивно, що це сталося саме в цей період», - зауважив Імберовський.

Активіст «Самопомочі» засуджує такі дії, але не може стверджувати із чим це пов’язано.

«Це насторожує і дає більше впевненості, що ми на правильному шляху. Ми знаємо, що є люди, які бояться наших дій і нашої позиції. Але ми не будемо піддаватися на провокації і будемо далі тримати таку ж позицію», - запевнив депутат облради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кілька годин тому звільнили з посади першого заступника голови облради Парасковію Дворянин за "неконструктивну позицію фракції "Самопоміч". Голова облради від БПП
Відповісти
Останні новини
Нові подробиці підпалу авто активіста «Самопомочі» на Волині
05 квітень, 2017, 15:34