За добу в зоні АТО поранили одного українського воїна

За добу в зоні АТО поранили одного українського воїна
Попри укладення тристоронньою групою домовленостей щодо припинення вогню, російсько-окупаційні підрозділи продовжують збройні провокації проти українських військ. Протягом доби вони 18 разів обстріляли позиції українських військових.

Про це повідомляють на сторінці прес-центру штабу АТО у мережі Facebook.

На Донецькому напрямку ворог відкривав вогонь з мінометів 82 калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по захисниках Авдіївки. Опорні пункти поблизу Водяного обстрілював з підствольних гранатометів та стрілецької зброї. По позиціях в районі Пісків та Зайцевого гатив з великокаліберних кулеметів. В районі Пісків також активно діяв ворожий снайпер.

Поблизу Маріуполя ворог обстріляв з мінометів 82 калібру, гранатометів та стрілецької зброї захисників Красногорівки. З великокаліберних кулеметів, підствольних гранатометів та стрілецької зброї вів вогонь по опорних пунктах в районі Павлополя та Водяного. Захисників Широкиного обстрілював зі стрілецької зброї. Поблизу Новотроїцького не давав спокою ворожий снайпер.

На Луганщині ворог гатив зі 120 мм міномету по наших позиціях в районі Сизого.

Незважаючи на збройні провокації з боку ворога, українські військовослужбовці суворо дотримувалися режиму «Тиші» і вогонь у відповідь не відкривали. Одного українського воїна поранено.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За добу в зоні АТО поранили одного українського воїна
05 квітень, 2017, 23:25