Як волинянам видають безкоштовні телетюнери. ВІДЕО

Як волинянам видають безкоштовні телетюнери. ВІДЕО
Право отримати безкоштовні телетюнери мали майже 50 тисяч жителів області, але документи подали лише 22 тисячі, частина з них бандеролі вже одержала.

Про це 8 листопада повідомляє ВОДТРК.

Під час формування списків на безплатні тюнери для цифрового телебачення приймали заяви людей з інвалідністю 1, 2 групи, інвалідів війни, осіб, які мають дітей-інвалідів чи користуються допомогою, малозабезпечених сімей або тих, хто отримує субсидії на комунальні послуги.

Ті, хто ще не отримали телетюнери, дочекаються своєї черги, незалежно від того, чи є у них кабельне або супутникове телебачення, – каже заступник начальника головного управління праці соціального захисту облдержадміністрації Оксана Гобод.

Надсилає пристрої Укрпошта. Платити за отримання бандеролі не потрібно: і телетюнери, і їх доставка оплачені з Державного бюджету. Після надходження нової партії з Державного комітету телебачення і радіомовлення України телетюнери обіцяють розподілити в райони і міста області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І де правда? Розберіться журналісти будь ласка! Мій тесть, як пенсіонер, пішов у Луцьку в управління соцзахисту, а йому сказали, що все це проводилося за три місяці і отримати тюнер вже не можна, термін скінчився ... Хто бреше?
Відповісти
Аналогічна ситуація з батьком після відвідування даного закладу сказали, вже пізно нічого не дамо. БРЕШУТЬ!
Відповісти
Останні новини
Як волинянам видають безкоштовні телетюнери. ВІДЕО
08 листопад, 2012, 12:55
На Волині - спалах кору
08 листопад, 2012, 12:44