Волинянка поїде на сесію Європейського Молодіжного Парламенту України

Волинянка поїде на сесію Європейського Молодіжного Парламенту України
Участь у засіданні Європейського Молодіжного Парламенту України братиме мешканка Володимира-Волинського, одинадцятикласниця гімназії ім. Олександра Цинкаловського Оксана Пилипюк.

Саме вона виборола право представляти Волинь на сесії, - пише Район.Володимир.

Оксана – учасник програми майбутніх лідерів (FLEX). Це програма культурного обміну Бюро у справах освіти і культури Державного департаменту США, яка адмініструється в Україні організацією Американські Ради з міжнародної освіти (American Councils) за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України. Програма надає можливість українським студентам та школярам навчатися в американській школі і жити в американській сім'ї протягом одного навчального року.

Власне, друзі «флексери» й делегували Оксану представляти інтереси учнівської молоді на черговій сесії Молодіжного Парламенту.

Упродовж трьох днів 7-9 квітня у Вінниці молодь дискутуватиме та обговорюватиме важливі теми сьогодення України.

Для себе основною темою дебатів Оксана обрала тему громадського транспорту. До речі, всі свої виступи делегатів - виключно англійською мовою.

Довідка

Європейський молодіжний парламент (ЄМП; англ. European Youth Parliament (EYP); франц. Parlement Européen des Jeunes (PEJ) – політично та релігійно нейтральна неприбуткова організація, яка заохочує європейську молодь до активної участі у громадському та культурному житті. Організація об’єднує понад 40000 молодих людей з усієї Європи на своїх заходах і має близько 5000 активних членів у різних країнах. Організація була заснована у 1987 році у Фонтенбло, Франція.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянка поїде на сесію Європейського Молодіжного Парламенту України
07 квітень, 2017, 06:31