У луцькій податковій «засвітилось» 7 мільйонерів

У луцькій податковій «засвітилось» 7 мільйонерів
В ході деклараційної кампанії 2017 року про минулорічні доходи, що перевищують мільйон гривень, вже повідомили семеро жителів міста Луцька та Луцького району.

Загальна сума задекларованих мільйонерами доходів склала 15,2 мільйона гривень. Сума податку на доходи фізичних осіб становить понад 859,2 тисячі гривень, військового збору – 135,1 тисяча гривень, - інформують у Луцькій ОДПІ Головного управління ДФС у Волинській області.


Загалом, станом на 3 квітня 2017 року 1033 жителі Луцька прозвітували про статки, отримані у 2016 році, серед яких і ті громадяни, які мають право на отримання податкової знижки.

Луцька ОДПІ Головного управління ДФС у Волинській області нагадує, що деклараційна кампанія триває до 3 травня. Саме цей день у 2017 році є останнім строком для подання податкових декларацій громадянами та особами, які проводять незалежну професійну діяльність.

Задекларувати свої доходи можна, завітавши до Центру обслуговування платників Луцької ОДПІ за адресою: місто Луцьк, Київський майдан, 4, зал №1, вікно №9 та кабінет № 33.

Телефон для довідок: (0332) 777-193.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У луцькій податковій «засвітилось» 7 мільйонерів
07 квітень, 2017, 10:35