Волинян запрошують на концерт етно хаосу

Волинян запрошують на концерт етно хаосу
У Палаці культури міста Луцька українські шамани з гуртів «ДахаБраха» та Port Mone створять етно хаос, аби навіяти гармонію серцям слухачів.

Про це повідомляє сайт VisitLutsk.

Концерт відбудеться 15 листопада о 19.00.

Причому у волинян також є нагода виграти квиток на концерт гуртів Дахабраха і Port Mone на сторінці у Facebook.

Інструментальний ряд «ДахаБрахи» – індійські табла, буддійський гонг, віолончель, маракаси, російські трещотки, гармошки, акордеон, карпатське бухало, австралійське діджеріду, дарбука, джамбе. Українські шамани виступали на різних фестивалях від Сибіру до Великої Британії, в Альпах та Карпатах, на Красній площі в Москві та під нічними «Східними Воротами» над Бахчисараєм. Також «ДахаБраха» була єдиним представником України, що увійшла в шорт-лист російської премії ім.Сергія Курьохіна і отримала гран-прі «Поп Механіка» в галузі сучасного мистецтва.

Щодо інструментального тріо Port Mone, вони, на думку критиків, здатні «за допомогою трьох інструментів у новій стилістичній формі створити квінтесенцію сучасної музичної культури, починаючи з року, ембієнту, психоделіки, екстраавангардної експериментальної музики і закінчуючи поп-музикою». В основі творчої концепції Port Mone — твердження , що музика є завжди й в усьому, що завжди можна почути й відчути, а потім організувати навколишній акустичний хаос.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: концерт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
крутий гурт!
Відповісти
який саме? там два :)))
Відповісти