Нацбанк просить поліцію захистити російські банки від «азовців»

Нацбанк просить поліцію захистити російські банки від «азовців»
Нацбанк закликав правоохоронні органи забезпечити безперебійну роботу відділень банків, відповідно до законодавства і не допустити фізичної дестабілізації функціонування банківської системи.

НБУ звертає увагу правоохоронних органів на «неодноразові протиправні дії військово-політичного угруповання «Національний корпус», яке систематично дестабілізує роботу банків з державним російським капіталом та блокує нормальний доступ українців до своїх коштів», – повідомляє канал 112 з посиланням на прес-службу Нацбанку.

Неприпустимо, коли зацікавлені сторони у власних інтересах створюють перешкоди нормальній роботі приватних компаній і бізнесу, йдеться в повідомленні НБУ.

«Нашу країну не вдалося перемогти ззовні, тому зараз її намагаються розхитати і розділити з середини. Спеціально штучно створюються умови, відбуваються одна за одною події, коли наша країна сама себе дискредитує в очах міжнародної громадськості. Все це шлях до того, що Україна врешті-решт залишиться без міжнародної підтримки і розуміння, один на один з зовнішнім ворогом і популізмом політиків», – процитувала прес-служба Валерію Гонтареву.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прощай, немытая Россия, Страна рабов, страна господ, И вы, мундиры голубые, И ты, покорный им народ. Быть может, за хребтом Кавказа Укроюсь от твоих царей, От их всевидящего глаза, От их всеслышащих ушей.
Відповісти
чувачки веселяться! Владу це влаштовує.
Відповісти
Останні новини
Нацбанк просить поліцію захистити російські банки від «азовців»
08 квітень, 2017, 04:04