Перші строковики із Волині поїхали до військових частин

Перші строковики із Волині поїхали до військових частин
У квітні розпочався весняний призов на строкову військову службу. На Волині 7 квітня з обласного збірного пункту відправили перше поповнення до лав Збройних Сил України.

Про це повідомляє Волинський облвійськкомат у Facebook.

Загалом з усієї області протягом квітня-травня призвуть 340 юнаків, які проходитимуть військову службу в Збройних Силах України, Національній Гвардії України та Державній спеціалізованій службі транспорту України. Насамперед, призовники відправляться у навчальні центри, де пройдуть підготовку за визначеними спеціальностями. Лише потім їх розподілять у військові частини. Тривалість підготовки залежатиме від військової спеціальності строковиків.

Одним з майбутніх захисників України, які відправились до війська, є Юрій Божко із села Дольськ Любешівського району. Він працював ветеринарним фельдшером, проте коли настав час, вирішив піти до війська.

«Отримавши повістку, зрозумів, що і мені потрібно іти служити. Батьки хоч і прийняли цю звістку з острахом, проте поставились із розумінням. Наразі хочу побачити армію з середини, опанувати військові знання і навички, навчитись поводитись із бойовою зброєю», - зазначив Юрій Божко.

Нагадаємо, строковики будуть проходити службу в пунктах постійної дислокації військових частин і до виконання бойових завдань в зоні АТОна території Луганської та Донецької областей залучатись не будуть.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Перші строковики із Волині поїхали до військових частин
08 квітень, 2017, 09:05