Протести на Волині: селяни перекрили дорогу

Протести на Волині: селяни перекрили дорогу
Мешканці села Нові Кошари у Ковельському районі перекрили дорогу, протестуючи проти захоронення відходів із ветсанзаводу у кар’єрі поблизу населеного пункту.

Про це у Facebook написав перший заступник голови Волинської облради Олександр Пирожик.

Мешканці села Нові Кошари Ковельського району перекрили дорогу, що веде до тутешнього кар'єру. Саме тут обласні чиновники вирішили захоронити відходи скандального ковельського «Ветсанзаводу».

«Люди протестують проти того, аби цю гидоту хоронили тут. Вони впевнені, що ці відходи отруйні і шкідливі. Припускають, що саме тому й відповідне рішення обласна комісія під головуванням голови ОДА Володимира Гунчика приймала, не питаючи згоди громади. Люди налаштовані категорично: якщо до їхньої думки не дослухається, вони ладні перекривати не тільки дорогу, що веде до сільського кар'єру, а й міжнародну автомагістраль», - стверджує депутат.

Мешканців підтримують керівництво Люблинецької ОТГ, на чиїх землях хочуть захоронити відходи з ветсанзаводу. І голова Люблинецької ОТГ Наталка Сіховська вимагає відкритого обговорення цієї проблеми з громадою.

«Заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук запевняє, що до понеділка відходи сюди не везтимуть, проте громаду це не влаштовує. Знімати пікет люди не збираються. Вони впевнені, що цим відходам - тут не місце», - зазначив Пирожик.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це все закрутив безмозглий мер Ковеля Кіндер. Добром воно не закінчиться.
Відповісти
Влада ще раз показала, що люди для неї ніхто. Навіщо питатись їх думки.Ганьба!!!
Відповісти
Останні новини
Протести на Волині: селяни перекрили дорогу
08 квітень, 2017, 14:12