Троє волинянок увійшли до світового рейтингу з боротьби

Троє волинянок увійшли до світового рейтингу з боротьби
Одразу троє борчинь з Волині опинилися в списку рейтингу UWW.

У ТОП-20 найкращих борчинь світу увійшли Юлія Ткач, Оксана Гергель та Лілія Горішна, – пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Ковельчанка Юлія Ткач у вазі 63 кілограми піднялася з п’ятого на третє місце завдяки перемозі на міжнародному турнірі в Києві. Зазначимо, що Ткач довгий час очолювала світовий рейтинг. Вперше вона стала лідером у своїй категорії у 2015 після перемоги на світовій першості у Ташкенті в 2014. Лідирувала Юлія певний час і у 2016 році.

Вихованка іваничівської школи боротьби Оксана Гергель у ваговій категорії 60 кілограмів залишилася на дев’ятій сходинці. Останній здобуток борчині – бронза європейської першості серед спортсменів до 23 років. Найуспішнішим для Оксани став рейтинг 2015 року, опублікований після її перемоги на чемпіонаті світу в Лас-Вегасі.

Учениця Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності Лілія Горішна разом зі шведкою Елін Нілсон зробили найбільший прорив у новому рейтингу. Обидві увійшли в список і одразу на 11 місця. Горішна в своїй категорії 53 кілограми виступала і на київському турнірі і на молдіжній континентальній першості. Нагадаємо, у Києві Лілія була друга, а на ЧЄ в Угорщині дівчина виборола золото.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Троє волинянок увійшли до світового рейтингу з боротьби
09 квітень, 2017, 03:11