9 студентів луцького вишу потрапили до кадрового резерву ПриватБанку*

9 студентів луцького вишу потрапили до кадрового резерву ПриватБанку*
Упродовж «тижня грошей», який уже не вперше в березні організовує міжнародна спільнота, до ПриватБанку в Луцьку приходять школярі та студенти, щоб більше довідатися про фінансову культуру. І багато з них назавжди пов’язують своє життя та кар’єру з ПриватБанком.

Цього року понад 30 студентів ЛНТУ обрали актуальну тему для розмови з банкірами. Дізналися багато цікавинок про електронні гроші та як захистити їх від крадіжок шахраїв і не втрапити на вудку до сучасних спритників. А, переступивши поріг банківської установи, молоді люди ще й спробували себе в ролі не просто учасника екскурсії, а працівника банку.

«Сучасний інноваційний ПриватБанк – це відкрита фінансова установа для кожного клієнта, бо, завітавши до нас, у відділенні, біля банкомату чи ТСО кожен може самостійно скористатися великим списком сучасних послуг і продуктів. Майже як удома почувають себе під час екскурсій більшість студентів профільних факультетів Луцького національного технічного університету. Спудеї цього вишу доволі вдало поєднують теорію і практику, а найважливіше насьогодні – йдуть у ногу з часом, швидко освоюють новітні технології. Екскурсія, приурочена «Тижню грошей», для спудеїв пам’ятна, бо на власні очі побачили та зрозуміли роботу банку зсередини. Важливо, що в результаті спілкування 9 із 30 студентів потрапили до кадрового резерву ПриватБанку, бо мають гарну підготовку та високі бали у виші», – розповідає Керівник регіонального центру з підбору персоналу Північно-Західного РУ ПриватБанку Галина Шеметило.

Цьогорічний «тиждень грошей» особливий тим, що студенти зробили акцент на електронних грошах і самі хочуть активно щодня користуватися сучасним розрахунком, який популярний в Америці та Європі. Як відомо, електронні гроші збільшують швидкість обігу. Це засіб забезпечення та прискорення комерційних операцій. Молодим людям імпонує й те, що розрахунок електронними грошима гарантує конфіденційність та неперсоніфікованість, бо списання коштів відбувається з електронного гаманця, який має лише номер, і головне – не містить інформації про власника. А банківська картка завжди має зв’язок із банківським рахунком, відкритим на конкретну особу, про яку банку відомі особові дані.

Свідченням тому, що електронні гроші цікаві молоді, є й те, що нещодавно їхня колега - студентка технічного вишу магістр Катерина Бакун – обрала актуальну тему магістерської дипломної роботи – «Організація обігу цифрових та електронних грошей». У ПриватБанку дівчина проходила практику, вважає його найнадійнішим насьогодні, користується всіма сучасними сервісами та електронними грошима вже багато років. Катерина Бакун купувала меблі, різні речі та здійснювала купівлю-продаж квартири теж за допомогою електронного гаманця. Тож, студенти не лише цікавляться, а й використовують і самі досліджують актуальні сучасні технології. Об’єктом дослідження Катерина обрала регулювання грошового обігу цифрових та електронних грошей. Інтернет зараз, доводила магістр, став основним попитом на електронні гроші.

Під час екскурсії студенти ЛНТУ також мали можливість поспілкуватися з успішними банкірами. Зокрема, молодий керівник луцького відділення №14, найкращий фахівець у банківській системі відповідного рівня, Юлія Шкоба розповіла про секрет свого професійного успіху.

«Найперше, – каже пані Юлія, – потрібно любити свою роботу, те, чим ти займаєшся щодня, та клієнтів, із якими спілкуєшся. Рости людина має постійно, бо є рух вперед, є й результат».

Студенти оцінили практичні переваги роботи банкірів і зацікавились онлайн-практикою, яку може пройти кожен українець і потрапити до кадрового резерву ПриватБанку. Важливо, що одержати нові знання та підвищити фінансову грамотність можна безплатно. ПриватБанк – незмінний багаторічний лідер на банківському ринку, і 80% колективу – це молоді люди.

Довідка: Кожен третій новий співробітник ПриватБанку – це студент або випускник вишу. Студенти українських вишів четвертий рік поспіль визнають ПриватБанк найкращим роботодавцем серед вітчизняних банків. Такими є результати щорічного дослідження «Найкращий роботодавець», яке проводить в Україні міжнародна аудиторська компанія EY. Серед професійних шукачів банківських вакансій, за підсумками дослідження 2016 року, ПриватБанк посів друге місце.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ця Пані Галина обіцяла передзвонити на рахунок роботи.Але не передзвонила(
Відповісти
Останні новини
9 студентів луцького вишу потрапили до кадрового резерву ПриватБанку*
10 квітень, 2017, 10:23