Волиньрада приєднається до «бойкоту» абонплати за газ

Волиньрада приєднається до «бойкоту» абонплати за газ
Депутатам Волинської обласної ради під час сесії 12 квітня рекомендуватимуть підтримати звернення щодо відміни абонплати за підключення до систем газопостачання.

Про це стало йшлося 10 квітня під час засідання постійної комісії облради із питань промисловості транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та ЖКГ.

Заступник голови облради зауважив Олександр Пирожик зазначив, що ця абонплата призводить до значного здорожчання комунпослуг. «Це гроші з нічого, з повітря, які йдуть в кишені олігархів», – каже Пирожик. Адже ніяких додаткових навантажень на тих, хто вводить плати, не лягає, натомість лише погіршує ситуацію і так неплатоспроможного населення. Пирожик вважає, що й інші облради мають висловити позицію несприйняття абонплати, аби врешті її відмінили.

«Спротив і тиск на владу і з недопущенням цієї «інновації» має бути тотальним», – зауважив Пирожик, нагадавши що в області вже кілька районних та міських рад прийняли подібні рішення.

Зрештою, члени комісії рекомендує сесії підтримати звернення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а Пирожик в курсі, що він цю саму "абонплату" платить і зараз? що вона існує в його рахунку за газ? а теза про здорожчання інших комунпослуг через абонплату - повний брєд, Пирожику треба було прорахувати і він би зрозумів, що якраз великі підприємства, які використовують багато газу, при введенні абонплати могли б економити від десятків тисяч до мільйонів... від абонплати страждало лише б населення, яке мало користується газом і лише готує їсти на плиті. найгірше, коли політики роблять заяви, вигідні їм і щоб звучали красиво, але не думаючи і не рахуючи... Коли піднялася ціна на газ у сім разів!!!! всі чомусь мовчали, а от як складові ціни розділилися на дві платіжки, то почався тарарам... До речі, пан Пирожик сам, взагалі за використані енергоресурси вправно сплачує?
Відповісти
Останні новини
Волиньрада приєднається до «бойкоту» абонплати за газ
10 квітень, 2017, 11:13