Волинь може залишитися без приміських поїздів

Волинь може залишитися без приміських поїздів
«Укрзалізниця» просить органи місцевого самоврядування відшкодовувати пільгові перевезення на приміському транспорті через значні збитки. Інакше Волинь може залишитися без приміських електропоїздів.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови ОДА 10 квітня, – пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Представники «Укрзалізниці» інформують, що минулого року в трьох областях: Волинській, Львівській та Запорізькій і місті Києві за пільгові перевезення не було відшкодовано жодної копійки. До слова, у Донецькій області у той же час був найвищий показник відшкодування – 84%.

Лише за перший квартал залізничники фіксують збитки у розмірі 20 мільйонів гривень. Так довго працювати залізниця, запевняють представники, не зможе.

Тому пасажирська компанія вже другий рік звертається до органів місцевого самоврядування, щоб ті уклали договори на пільгове перевезення громадян приміським залізничним транспортом та компенсації за це. Однак, більшість районів інформують, що в них немає коштів.

Зважаючи на це, стоїть питання про відміну залізничного транспорту приміського сполучення, особливо електропоїздів, які курсують в межах області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинь може залишитися без приміських поїздів
10 квітень, 2017, 12:08