П’яні за кермом: у кювет злетіли мотоцикл і легковик

П’яні за кермом: у кювет злетіли мотоцикл і легковик
На Волині трапилися дві аварії, в результаті яких у кюветі опинилися мотоцикл та автомобіль. У ДТП постраждали дві людини.

Про це повідомили у СК ГУНП в області.

На дорозі у селі Білашів Ковельського району вчора, 9 квітня, в аварію потрапив за 25-річний мешканець Ковельського району. Він не впорався з керуванням мотоцикла Viper перебував та з’їхав у кювет.

Внаслідок автопригоди мотоцикліст травмувався. Його госпіталізували у відділення травматолігії Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання.

Цього ж дня на дорозі сполученням Луцьк-Горохів поблизу села Оздів Горохівського району у кювет з’їхав та перекинувся автомобіль ВАЗ, за кермом якого перебував 61-річний мешканець Луцького району.

У постраждалого медики діагностували, зокрема, закриту черепно-мозкову травму, алкогольну інтоксикацію. Водія госпіталізували у відділення неврології Луцької міської лікарні.

За обома фактами поліція відомості внесла до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. Триває перевірка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
П’яні за кермом: у кювет злетіли мотоцикл і легковик
10 квітень, 2017, 12:58
Скасували абонплату за газ
10 квітень, 2017, 12:48