У Духневич з’явилася нова квартира в Луцьку

У Духневич з’явилася нова квартира в Луцьку
Головний лікар Луцької міської клінічної лікарні Лариса Духневич у минулому році купила квартиру в облцентрі Волині за 530,5 тисячі гривень.

Про це йдеться в е-декларації Духневич, - пише Конкурент.

У власності головного лікаря Луцької міської клінічної лікарні Лариси Духневич та її чоловіка, лікаря-рентгенолога тієї ж лікарні Віктора Духневича – чимало нерухомості.

В грудні 2016 року Лариса Духневич купила квартиру площею 60,9 квадратного метра в Луцьку за 530,5 тисячі гривень. А Віктор Духневич ще в 2014 році став власником квартири у Луцьку площею 65 «квадратів», яку купив майже за 356 тисяч гривень.

Також у Лариси Духневич - земельна ділянка площею 1,2 тисячі квадратних метрів у селі Підліски Рожищенського району для садівництва. До слова, це село розташоване орієнтовно за 20 кілометрів від Луцька.

Чимало спільної нерухомості має сім'я Духневичів у селі Лище, яке поблизу Луцька. Так, 2008 року головний лікар Луцької міської клінічної лікарні у цьому селі придбала земельну ділянку площею 1,8 тисячі квадратних метрів. Через 3 роки вона купила ще 1,5 тисячі кв.м. землі, а також будинок площею 212,5 кв.м. у Лищі. Вартість землі – 20,6 тисячі гривень, житла – 739,6 тисячі гривень.

У 2014-му Віктор Духневич став власником будинку площею 404,4 тисячі квадратного метра у селі Лище за 672,4 тисячі гривень. А в грудні 2016 року докупив ділянку землі площею 1,8 тисячі квадратних метрів за 101,8 тисячі гривень.

Нині Духневичі добудовують у Лищі господарські споруди площею 101 кв.м.

З-поміж транспортних засобів у чоловіка Лариси Духневич – позашляховик Hyundai Santa Fe 2011 року випуску, який він купив за 319 тисяч гривень. Також Віктор Духневич з 2009 року має моторний човен «Нептун-3» 1988 року випуску та причіп для її транспортування.

Лариса Духневич у 2016 році отримала 188,2 тисячі гривень зарплати у Луцькій міській клінічній лікарні, а також 68,9 тисячі гривень пенсії.

Крім того, вона зберігає у «Приватбанку» 53,9 тисяч гривень, 1,9 тисячі доларів та 1 тисячу євро.

У Віктора Духневича, який працює у тій же лікарні, заробіток скромніший – 52,4 тисячі гривень зарплати та 32,2 тисячі гривень пенсії. Тим не менше, він має 70 тисяч гривень готівкою.

Також у 2016 році він заробив 500 тисяч гривень, продавши нерухоме майно Олександру Духневичу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А кажуть в МОЗ грошей немає! Ось де вони!
Відповісти
а що головний лікар бомжувати має? то й що, що квартира?! в нормальній країні це не розкіш
Відповісти
Дві квартири і два чималенькі будинки, не рахуючи трьох земельних ділянок кожен може собі дозволити?
Відповісти
Хоча в порівнянні із Сидором таки бідосі. ))
Відповісти
Для чого вказувати у якому банку зберігає депозит. Могли б просто написати на банківському рахунку така сума вкладу. Це реклама чи як розуміти. Може ще номер рахунку та ін...
Відповісти
Жінка молодець, так тримати.. Таких би більше в нашій країні. Підтримую її.
Відповісти