ПриватБанк пропонує безплатно отримати сертифікати Гарварду*

ПриватБанк пропонує безплатно отримати сертифікати Гарварду*
ПриватБанк запропонував своїм клієнтам долучитись до всеукраїнського освітнього проекту Technology Nation та отримати безплатний сертифікат від Гарвардського університету після завершення курсу CS50, що BrainBasket проводить у змішаному форматі по всій Україні.

Сертифікати буде видано тим випускникам, які успішно завершать курс Technology Nation і захистять фінальний проект. На думку представників банку та Фонду, це стане додатковою мотивацією для учасників програми успішно закінчити курс.

«Сертифікат від такого престижного навчального закладу, як Гарвардський університет – це велика цінність для тих, хто робить перші кроки в IТ. Але, на жаль, його вартість досить висока для українських реалій. Можливість отримати його безкоштовно стане для випускників нашої програми додатковим поштовхом успішно закінчити курс та дозволить підтвердити свої досягнення», – заявив директор фонду BrainBasket Володимир Люлька.

Детальну інформацію про процедуру отримання сертифіката буде озвучено випускникам, щойно остаточно буде оформлено технічні аспекти цього питання.

Technology Nation – програма безкоштовного вивчення основ програмування. Ця програма дозволяє всім бажаючим отримати IT-освіту світового рівня та вивчити основи найбільш популярних мов програмування, дає слухачам гарний базис для подальшого навчання та працевлаштування в IТ-сфері.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк пропонує безплатно отримати сертифікати Гарварду*
11 квітень, 2017, 03:04