У луцькому ЦНАПі не знають, коли відновлять видачу закордонних паспортів

У луцькому ЦНАПі не знають, коли відновлять видачу закордонних паспортів
Оскільки зник зв’язок з сервісом, за допомогою якого видавалися закордонні паспорти, у луцькому Центрі надання адміністративних послуг не знають, коли запрацює система.

Про це повідомила адміністратор департаменту ЦНАП міста Луцька Оксана Катюха, - пише інформагентство Волинські Новини.

За словами Катюхи, з минулого тижня ЦНАП не має можливості оформлення закордонних паспортів. Ця проблема з четверга – загальнодержавна. Тож усім відвідувачам, хто приходить оформити паспорт, повідомляють про тимчасові труднощі з сервісом.

«Ми вже написали листи в Кабмін, але відповіді поки немає. Коли відновиться робота сервісу, з яким немає зв’язку, поки невідомо», - інформують у ЦНАПі.

Як повідомлялося раніше, минулого четверга, 6 квітня, після обіду роботу з оформлення та видачі закордонних паспортів державним підприємством «Документ» було припинено у зв’язку з тим, що Службою безпеки України проводяться слідчі дії.

Прес-секретар держпідприємства «Документ» Володимир Поліщук пообіцяв, що вже у вівторок, 11 квітня, сервіси оформлення і видачі закордонних паспортів відновлять роботу у Києві, а потім упродовж тижня мають відновити роботу всі 26 регіональних центрів, а також центри надання адмінпослуг.

Нагадаємо, 6 квітня Європейський парламент ухвалив рішення про безвізовий режим для України. Якщо «безвіз» запрацює з червня цього року, власникам біометричних паспортів не потрібно буде оформляти візи, щоб поїхати в країни Шенгену.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У луцькому ЦНАПі не знають, коли відновлять видачу закордонних паспортів
10 квітень, 2017, 17:49