ФК «Волинь» оштрафували за емоції тренера

ФК «Волинь» оштрафували за емоції тренера
Футбольний клуб «Волинь» змушений заплатити 7,5 тисяч гривень через запального тренера Павла Блажаєва (на фото), який не стримав емоцій під час матчу з «Говерлою».

Про це йдеться Федерації Футболу України.

ФК «Волинь» зобов’язаний сплатити 7500 гривень за вилучення з технічної площі тренера команди Павла Блажаєва у матчі 14-го туру чемпіонату України з «Говерлою». Його також відсторонено на 1 матч.

Як стало відомо, тренер голкіперів «Волині» дуже емоційно та нецензурно обурився через рішення суді наприкінці матчу у другому таймі. Даніель Суботич виходив на ударну позицію і в цей момент суддя свиснув, зупинив гру. Це рішення не сподобалося Блажаєву.

Окрім цього Федерація футболу Волинської області та ФК «Піддубці» мають виплатити 5000 та 1000 гривень відповідно за порушення п.2. ст. 12 Регламенту ФФУ зі статусу та трансферів футболістів.

Ця стаття передбачає заборону брати участь у змаганням в Україні футболістів, зареєстрованих в асоціаціях інших країн до отримання Федерацією Футболу України Міжнародного трансферного сертифікату.

Штраф наклали через заявку футболіста-аматора О.В. Стадницького. Стадницькому заборонена участь у матчах до отримання міжнародного трансферного сертифікату, а також його відсторонили від участі у змаганнях на 4 місяці.

Президента ФФ Волинської області Василя Столяра попереджено про персональну відповідальність у разі повторення вказаних порушень Регламенту підвідомчими йому клубами та футболістами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: футбол
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ура стадницького нема
Відповісти
Останні новини
ФК «Волинь» оштрафували за емоції тренера
09 листопад, 2012, 11:08