Влада оголосила війну ковельським воронам

Влада оголосила війну ковельським воронам
Ковельська влада вступила у двобій із воронами, які звивають гнізда на верхівках дерев. У Ковелі найчастіше вони оселяються на території парків.

Про це повідомляє Проковель.

Цьогоріч у боротьбу пернатими вступило ТзОВ «К.П.Верес». За словами заступника директора підприємства Олександра Балака, «Верес» отримав від міської влади замовлення на демонтаж воронячих гнізд.

«У гніздах ще немає травички, ні пір’я. Хтось десь тих ворон налякав і тут вони буквально за два тижні поробили гнізда. Було протокольне доручення демонтувати їх, бо вони створюють непривабливий вигляд, незручності для відвідувачів парку», - пояснив Олександр Балак.

Ця боротьба з воронами триває посеред білого дня, на очах у дітей та відпочиваючих. Невимовний крик птахів за своїми знищеними гніздами у тиху, сонячну погоду чути на чималій відстані. А ще – доволі непривабливий вигляд зони відпочинку ковельчан створюють купи скинутих гнізд на землі, які, за словами Балака, підприємство вивозить лише наступного дня. Тоді ж прибирають і мертвих птахів, які, певно, загинули разом зі своїми гніздами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
наша влада тільки вміє оголошувати війну! Воюйте, чуваки...
Відповісти
Щось подібне було у 50-х роках в Китаї. Там знищували горобців, бо останні клювали рис. Горобців знищили, але розвели комах, які без горобців заражували хворобами зерно. Врати були в 10 разів більші. Кіндер за відсутністю мізків чимось нагадує китайську "горобячу кампанію". Словом, людські дурості меж немає.
Відповісти
Останні новини
Влада оголосила війну ковельським воронам
11 квітень, 2017, 12:27