«Щоб не «воняли», – Дорн в скандальному інтерв’ю пояснив українську символіку на сцені

«Щоб не «воняли», – Дорн в скандальному інтерв’ю пояснив українську символіку на сцені
Відомий український співак Іван Дорн на «Новій хвилі» в 2014 році вийшов на сцену з тризубом на футболці, щоб уникнути скандалу в Україні.

Про це йдеться в інтерв'ю для російського спортивного журналіста Юрія Дудя, – пише Обозреватель.

«Ми поїхали туди з «Танцем пінгвіна». Далі постало питання трохи гостріше, тому що почав підніматися сморід про те, що наша учасниця з України одягла костюм з триколором. Як же так, у нас такі проблеми, така сварка, а вона ходить в цьому спортивному костюмі ... треба було щось вирішувати. Тому я подумав, що треба їхати з українською піснею, по-перше, щоб нести культуру, якщо вже така справа. А по-друге, я подумав, треба вийти з тризубом, щоб щодо костюма ніхто «не воняв», – заявив Дорн.

Він додав, що на той момент дуже хотів виступити на «Новій хвилі», а тому треба було приймати якісь рішення.

«Ну слухай, це виступ називається «не потрапити в халепу». Ти вже погодився брати участь на «Новій хвилі», підтвердив свою участь. Ти в принципі її підтвердив ще коли почав як ведучий там брати участь. Зав'язалися тісні, хороші відносини з Ігорем Крутим. Не хотілося його підводити ... Мало що зі мною зроблять, якщо я скажу «ні». Тому в 2014 році я погодився. Тоді я ще був не так, щоб усталений артист. На «Нову хвилю» з’їздити треба», – уточнив співак.

Крім того, Дорн «відхрестився» від допомоги воїнам АТО. «Гроші давалися на постраждалих в Маріуполі, коли стався обстріл. Один з волонтерів, який писав цей пост, вирішив розпорядитися цими грошима по-іншому, купив оптичний приціл і прилюдно мені подякував за це», – заявив співак.

Крім того, Дорн розповів про свою реакцію. «Я сказав: «Слухай, давай якось щось робити, бо якась незручна ситуація вийшла». «Воні» щось занадто багато зібралося з цього приводу», – згадав Дорн, зазначивши, що більше він ніколи не допомагав АТО.

Також Дорн заявив, що кульки в кольорах національного прапора України, заявлені в його райдері, це просто для того, що б «краще бачити організаторів», виходячи з літака.

Також у цьому ж інтерв’ю Дорн заявив, що між Києвом і Москвою – тільки дружба. Росіянин згадав про те, як під час концерту Дорн попросив москвичів передати привіт киянам.

«Люди говорять про те, що є проблеми. Проблеми в їх головах, ось де їх проблеми і нехай подавляться ними, цими проблемами, раз і назавжди! Між нами немає нічого! Немає нічого, крім дружби! Давайте всією Москвою передамо дружний привіт Києву! І нехай це побачать всі!» – сказав тоді Дорн під час концерту, помітивши, що бурхлива реакція залу його здивувала. «Я охрінів, чесно кажучи», – сказав він.

Дорн також розповів, що «політикам це не подобається». «Просто тому, що сам факт того, що я виступаю в Росії – це обурливо. Ну, саме для тих, хто затятий русофоб, їм теж це не подобається. А іншим людям, насправді, їм, чесно кажучи, – по барабану, що я говорю, їм важливіше моя музика», – впевнений співак.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Носить дебілів земля...
Відповісти
О боги!
Я вже й забула про цього дурка давно...
А тут ви його піарите зайвий раз...
Відповісти
Останні новини
«Щоб не «воняли», – Дорн в скандальному інтерв’ю пояснив українську символіку на сцені
12 квітень, 2017, 09:10