Палиця образився на банер і заявив про провокацію

Палиця образився на банер і заявив про провокацію
На сесії Волинської обласної ради активісти з Ковеля розгорнули перед президією плакати із написом «Ковельський ветсанзавод – бомба уповільненої дії». Натомість голова облради Ігор Палиця назвав такі дії провокацією.

Це сталося 12 квітня під час сесії Волинської обласної ради.

Під час озвучення запитів депутатом Сергієм Слабенком, ковельчани розгорнули перед президією банер. Палиця назвав це провокацією та закликав людей повернутися на верхні ряди. Мовляв, треба було виступати раніше.

Такі дії, на думку голови облради, спрямовані на створення «бардаку, який далекий від демократії». А розгортання банеру –провокація. «Ти цим керуєш?» - спитав Палиця у Слабенка.

Слабенко у своєму запиті зауважив, що зараз Ковель залишився в облозі, бо немає куди вивезти відходи. Тому він хотів у межах виділеного йому часу дозволити активістам пояснити ситуацію. «Ніякої провокації у тому, що люди тримали плакат, я не вбачаю», - сказав Слабенко.

Натомість Палиця зауважив, що коли вони стоять перед президією, то це – вже провокація. За словами голови облради, рада не має повноважень про прийняття рішення про утилізацію. Тому депутати можуть лише вкотре звернутися до владців.

Зрештою, Палиця додав, що вирішувати питання мають ті, хто «загадив» Ковель. Серед них пролунало й ім’я нардепа Сергія Мартиняка.

Активісти із банером відійшли від трибуни та піднялися в зал.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Провокація-це знаходження Палиці на такому посту.
Відповісти