Луцька прокуратура хоче повернути радянську символіку

Луцька прокуратура хоче повернути радянську символіку
На позачерговій сесії Луцької міськради, яка відбудеться 10 січня, обранці розглянуть протест прокуратури на заборону радянської символіки в місті.

Про це інформує ТСН.

У відділі інформаційної роботи міської ради повідомили, що 10 січня відбудеться 19-та позачергова сесія міськради, на розгляд якої буде винесено питання «Про розгляд протесту прокурора міста Луцька на рішення міської ради від 20.04.2011 № 9/1 "Про заборону розміщення радянської символіки в м. Луцьку».

На сесію запрошуються заступники міського голови, прокурор Луцька, депутати обласної ради, обрані у мажоритарних округах Луцька, члени виконавчого комітету міської ради, окремі керівники виконавчих органів міської ради, представники засобів масової інформації.

Як відомо, 20 квітня 2011 року депутати міськради Луцька заборонили розміщення радянської символіки. Проект рішення був підготовлений фракцією ВО «Свобода».

До слова, Львівська, Тернопільська та Івано-Франківська міські ради також заборонили червоні прапори та іншу символіку СРСР на державних і комунальних закладах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пркуратура відповідно повинна зняти заборону на використання
нацистської символіки(( і офіційно дозволити) на тих будівлях ,які під час окупації гітлерівцями Волинської області, використовувалися нацистами як тодішні державні установи .
Отож на будівля х у Луцьку та на будинках у райцентарх області які в 1941-1944 роках були філіями, або в яких розташовувалися відділення Рейхсбанку, комендатури, гестапо,військової комендатури вермахту,польової жандармерії,управліннями СС,казарми вермахту,військовими госпіталями вермахту та СС,райооних управлінь гестпо .А для малограмотних і безграмотних юристів-правників зазгачу- СССР і нацистська Нїмеччина дві тоталітарні країни керівники яких через бажання панувати світом розпочали Другу світову війну. Тож якщо дозволити правовими методами використання символіки неіснуючого СССР на території держави Україна,то відповно необхідно дозволити використання символіки іншої теж неіснуючої тепер країни -гітлерівської Німеччини.
Відповісти
Тоді польську треба забороняти...
Відповісти
Останні новини
Луцька прокуратура хоче повернути радянську символіку
06 січень, 2012, 09:11