Розповіли, скільки коштів минулоріч спрямували на атовців Волині

Розповіли, скільки коштів минулоріч спрямували на атовців Волині
У рамках виконання Регіональної програми підтримки демобілізованих учасників антитерористичної операції та членів їх сімей на 2016 рік на Волині залучили понад 1 млн 700 тисяч гривень.

Питання про затвердження звіту з виконання регіональної програми підтримки демобілізованих учасників антитерористичної операції та членів їх сімей на 2016 рік розглядали під час сесії облради 12 квітня.

У рамках програми за минулий рік департамент соціального захисту населення облдержадміністрації використав на забезпечення роботи обласного мобільного соціального офісу, який надавав консультації, 4,3 тисячі гривень.

Ще 39, 7 тис грн спрямували на канцелярські товари для проведення арт-терапевтичних занять з учасниками антитерористичної операції для громадської організації Тетяни Мялковської. Управління охорони здоров’я облдержадміністрації спрямувало 1 млн 200 тис грн на забезпечення якісними лікувальними послугами та умовами перебування.

Окрім того, 229 тисяч гривень витратили на проведення діагностичних обстежень, реабілітаційних заходів та лікування в обласному госпіталі ветеранів війни. На забезпечення підтримки демобілізованих учасників антитерористичної операції та членів їх сімей виділили 52,1 тис грн, за які придбали обладнання для створення належних умов перебування демобілізованих учасників антитерористичної операції у лікарні. Йдеться про апарат «Алімп» за 8197 грн, стерилізатор повітряний ГП-20 – 19895 грн та холодильну шафу за 24 тис грн.

Проведення комплексного медичного огляду із здійсненням високоспеціалізованих діагностичних обстежень, зокрема: магнітнорезонансної томографії, комп’ютерної томографії, рентгенологічних, лабораторних та ультразвукових обстежень у 2016 році обійшлося у 200 тис грн.

Тож, загалом управління витратило 1 млн 685 тис грн. Ще одним розпорядником коштів у рамках програми було управління з питань внутрішньої політики ОДА. Через управління у 2016 році на 300 тис гривень надали фінансову підтримку 10 громадським організаціям учасників антитерористичної операції. На низку заходів спільно з громадськими організаціями спрямували 20, 8 тис грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: АТО, гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Розповіли, скільки коштів минулоріч спрямували на атовців Волині
12 квітень, 2017, 15:22