Якщо відходи не утилізувати, у Ковелі буде пекло, - Гузь

Якщо відходи не утилізувати, у Ковелі буде пекло, - Гузь
Нардеп Ігор Гузь обговорив із міністром аграрної політики Тарасом Кутовим та головою Держпродспоживслужи Володимиром Лапою питання закриття ветсанзаводу у Ковелі.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Нардеп зазначив, що для нього залишається принциповим питання закриття Ковельської філії «Укрветсанзаводу». «Керівництво Держпродспоживслужби пообіцяло у наступний вівторок надати документ про закриття», - зазначив він. Також додав, що зараз вирішувати питання з утилізацією більше 3 тисяч тонн тваринних відходів.

«Державні структури готові їх утилізувати шляхом спалення, але для цього треба вивезти ці відходи на іншу ділянку, де їх відстань від населених пунктів буде значно більшою ніж наразі у Ковелі. Нагадаю до найближчих будинків всього 400 метрів», - повідомив нардеп.

Окремо підкреслив, що потрібно знайти ділянку, що підпорядковується Волинській ОДА, яка була б придатною для траспортування відходів. «М'яч на полі персонально Володимира Гунчика, який зобов'язаний врегулювати дане питання, шукати варіанти, вести переговори з представниками громади і не перекладати на когось цей обов'язок виконавчої влади», - наголосив нардеп.

«Всі учасники процесу повинні розуміти, що утилізувати ці тваринні відходи потрібно, без цього при підвищенні температури повітря територія заводу та околиці Ковеля перетворюється на пекло. Триматиму ситуацію на контролі!» - резюмував Ігор Гузь.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Боже мой. Якій матьорий чувак.. Супер мен
Відповісти
А де ти чудо раніше було? Не бачило? Тепер піариш тему?
Відповісти
Останні новини
Якщо відходи не утилізувати, у Ковелі буде пекло, - Гузь
12 квітень, 2017, 17:32