Волинські силовики винні за газ 1,5 мільйона

Волинські силовики винні за газ 1,5 мільйона
Цьогоріч понад чотириста абонентів на Волині відімкнули від газопостачання через борги за спожите паливо. Лише силовики боргують за газ 1,5 мільйона гривень.

Про це стало відомо під час засідання обласного актикризового енергетичного штабу 13 квітня, - пише Волинський інформаційний портал.

Керівник ТОВ «Волиньгаз Збут» Микола Тищук розповів, що на цей час оплата населення за використаний газ становить 178,4 %, тоді як на початку опалювального сезону було 70–80 %. Тож динаміка позитивна. Утім, на переконання Тищука, є і затяті боржники, до яких доводиться застосовувати кардинальні методи. Так, понад 400 абонентів цього року від газу вже відключили, а ще приблизно 14 тисяч отримали попередження.

Як повідомив очільник «Волиньгаз Збуту», загальний рівень розрахунків за спожитий газ в області становить 94,8 %. Організації, які фінансує державна скарбниця, розрахувалися за блакитне паливо лише на 64 %. До слова, лише силові структури області боргують за газ 1,5 мільйона гривень.

На всі 100 % уже розрахувалися за газ організації, які фінансує обласний бюджет, та на 98 % – ті, кого «утримують» місцеві бюджети.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські силовики винні за газ 1,5 мільйона
13 квітень, 2017, 12:45