«Мажорні» злодії в Луцьку накралися на мільйон

«Мажорні» злодії в Луцьку накралися на мільйон
Перед судом у Луцьку постануть Даур Марганія та Вадим Пігалюк, яких звинувачують у заподіянні крадіжками громадянам майнової шкоди на мільйон гривень.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення низки злочинів двома неодноразово судимими лучанами.

На рахунку 27-річного уродженця міста Сухумі та 30-річного лучанина - крадіжки із проникненням у приміщення, придбання та зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу, викрадення офіційних документів, умисне нанесення легких тілесних ушкоджень, незаконне придбання, зберігання та перевезення психотропних речовин без мети збуту (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 3 ст. 185, ч. 1 ст. 263, ч. 1 ст. 125, ч. 5 ст. 185, ч. 1 ст. 309, ч. 1, ч. 3 ст. 357 КК України).

Зловмисники обкрадали гаражі, шиномонтажі, офіси, магазини та помешкання лучан, завдавши громадянам майнової шкоди на майже мільйон гривень. Лише з приміщення майстерні «Ремонт годинників» у Луцьку увечері 22 грудня 2016 року молодший із чоловіків викрав майна на понад 580 тисяч гривень.

Затримали їх 14 січня 2017 року одразу після вчинення чергової крадіжки. При огляді автомобіля та гаражного приміщення в одного з них вилучили 2 пістолети.

До того правоохоронці вилучали у нього боєприпаси та амфетамін.

Зловмисники перебувають під вартою і невдовзі постануть перед судом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Мажорні» злодії в Луцьку накралися на мільйон
13 квітень, 2017, 13:23