На Волині знайшли підпільний газопровід

На Волині знайшли підпільний газопровід
Газовики виявили несанкціонований газопровід на подвір’ї приватного помешкання у селі Березовичі Волидимир-Волинського району, через який споживач міг незаконно використовувати газ в обхід лічильника.

За цим фактом правоохоронці уже розпочали кримінальне провадження, - повідомили у прес-службі ПАТ «Волиньгаз».

Під час перевірки домогосподарства фахівці виявили незаконно вмонтований газопровід у систему газопостачання. Через нього споживач міг в необмеженій кількості користуватися блакитним паливом поза приладом обліку та не сплачувати за нього.

У зв’язку з цим, газовики додатково проаналізували споживання газу домогосподарством. Результати показали, що за останніх два роки, обсяги спожитого блакитного палива, зафіксовані лічильником, значно зменшилися, порівняно з попередніми роками та не відповідають площі житла та встановленим у ньому газовим приладам.

За цим фактом волинські правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.