Колцентр ПриватБанку в Луцьку святкує 5-річчя*

Колцентр ПриватБанку в Луцьку святкує 5-річчя*
5 років діє віддалений підрозділ Колцентру ПриватБанку в Луцьку.

Три роки працює короткий номер 3700, за яким усі клієнти ПриватБанку можуть цілодобово звертатися та вирішувати різноманітні питання. Всі дзвінки з мобільних телефонів на номер клієнтської підтримки ПриватБанку 3700 для клієнтів є безплатними в межах України. Телефон для дзвінків із-за кордону +38-056-716-31.

В обласному центрі Волині сервісний центр створювали з невеличким колективом - 20 операторами в трьох кабінетах. А тепер клієнтів консультує близько 150 працівників. Відтоді центр розширився, займає майже два поверхи головного офісу Північно-Західного РУ ПриватБанку, що на пр.Відродження,1.

«Колцентр ПриватБанку в Луцьку, який я очолюю від дня його створення вже 5 років, тепер один із найбільших в Україні. За цей період ми всі виросли, бо значно розширився спектр послуг, якість обслуговування клієнтів, навички та вміння операторів. Наші оператори завжди відвідують тренінги, постійно професійно вдосконалюються, навчаються, проходять тестування», - розповідає керівник віддаленого підрозділу Колцентру в Луцьку Наталія Божидарнік.

Вимога часу - оперативно вирішувати всі питання. І клієнти навчились економити свій час - у разі потреби в телефонному режимі звертаються до сервісного центру банку. Бо ж не завжди в них є доступ до інтернет-мережі. Якість обслуговування в Колцентрі постійно зростає. А сприяє якісним та оперативним діалогам із клієнтами можливість безплатного спілкування за допомогою номерів операторів мобільного зв’язку. Зручно та оперативно клієнти можуть одержати відповідь, консультацію і допомогу щодо платежів чи купівлі квитків на транспорт, оплати послуг. По телефону можна здійснити гривневий переказ на рахунок в будь-якому українському банку. Також оператори консультують щодо проблем із терміналами чи банкоматами.

До сфери обслуговування за номером 3700 належить клієнтська підтримка, консультації для корпоративних клієнтів, VIP-контакт-центр, підтримка власників карток Голд, обслуговування POS-терміналів та зміна ПІН-коду картки. Якщо клієнт загубив картку або в нього її вкрали, то за мить картку допоможе заблокувати оператор Колцентру, щоб зловмисники не могли скористатись грошима. Також він підкаже, які потрібно зробити кроки, щоб безплатно швидко відновити пластикову картку.

До слова, нещодавно найкращим доповідачем конфренції «Контакт-центри: найкращі практики», організованої Всеукраїнською асоціацією контактних центрів (ВАКЦ), визнано керівника контактного центру ПриватБанку Оксану Аношечкіну. Її доповідь за підсумками голосування 200 учасників заходу - професіоналів ринку, назвали найбільш надихаючою. В рамках конференції основну увагу приділили практичній частині: всі доповіді ґрунтувалися на реальних кейсах, майстер-класах із перевіреним набором практичних інструментів, живому спілкуванні з експертами та колегами. А відмінністю цієї конференції від торішніх стала система онлайн-голосування під час доповідей і спеціально відведеного часу на «запитання/відповіді».

Насьогодні сервісний центр ПриватБанку щодня приймає понад 150 тисяч дзвінків клієнтів. І понад 80% клієнтів зв’язуються з банком саме з мобільних телефонів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
про "неї"?
Відповісти