Рівненський полковник хоче стати патрульним на Волині

Рівненський полковник хоче стати патрульним на Волині
Екс-начальник Рівненського міськвідділу поліції, полковник Руслан Мельник подав свою кандидатуру на посаду патрульного поліцейського у Маневицький район Волині.

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook написав секретар постійної поліцейської комісії при головному управлінні Нацполіції Волині Сергій Рижков.

Публікуємо допис без змін та правок:

В мене, як секретаря Поліцейської Комісії, кожної комісії хтось хоче ...ну це ..знов бути .Бувший Начальник Рівненського міського відділу міліції полковник Руслан Мельник хоче працювати у нас на Волині ...патрульним поліцейським в Маневичах. Фізуху здав ,тести здав , здоров...Брат Руслана в Млинові очолює відділ груп швидкого реагування Поліції. Коли був начальником сталася біда ))) вкрали в Міліції м.Рівного 130 кілограмів бурштину і 80 тисяч доларів )) http://4vlada.com/rivne/39998...Звільнили за дуууже ,,веселе" святкування Дня Міліції працівниками міськвідділа .http://4vlada.com/rivne/40839. А що люди кажуть писати не буду..кажуть різне .Кажуть і що нормальний. P/S Да ,ще хоче в цей раз бути поліцейським власник двух нелегальних лісопилок, і хабарник опер, і власник будинка за три мільйони в Ківерцях (помилився думаю) )))

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що бачу - те співаю...
Відповісти
Останні новини
Рівненський полковник хоче стати патрульним на Волині
14 квітень, 2017, 08:30