Волонтери здійснили мрію сина волинського Героя

Волонтери здійснили мрію сина волинського Героя
Волонтери та благодійники здійснили мрію сина волинського військового, який загинув на Сході.

Про це повідомили ініціатори проекту «Діти небесного легіону».

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Хочете допомогти проекту? Звертайтеся за цими контактами: 050-973-44-84; 099-750-85-38; 098-948-14-50.


"Вчора відзначив свій 16-й День народження Юліан Ралюк. Він мріяв на День Народження отримати спортивний костюм. Детальніше про внутрішній світ і захоплення підлітка, а також про його вітчима майора ЗСУ Віктора Хмелецького, котрий загинув під час штурму Савур-Могили влітку 2014-го, ви можете прочитати тут", - пише волонтер Руслан Теліпський.

"Нам вдалось за компанію витягнути до Луцька всю родину Юліана – сестричку Настуню та матусю Наталю! За насичену програму і допомогу в проведенні дозвілля волонтерський рух Мeцeнaти для сoлдaтa (МдС) виражають велику вдячність надійним партнерам – торгово-розважальному ценнтру "ПортCity"! Зазначимо, що даний торгово-розважальний центр спільно з МдС реалізовує проект "Мирне небо", піклуючись про родини Небесного Легіону Волині під час "року соціальних ініціатив" від ТРЦ "ПортCity"!"

"Спершу ми пішли і обрали омріяний подарунок для Юліана, який нам приготував магазин спортивних товарів "Motorsport". Далі на нас чекала арена розваг "Generator City", де відбувся історичний момент – дебютний вихід на роледром пані Наталки, яка за допомогою професійного інструктора успішно впоралась з цією атракцією!"

"Активний відпочинок продовжився в боулінг-клубі "Strike City", де іменинник з мамою та сестричкою досхочу "відірвалися" на кеглях та пообідали смачненькими піцами! Дівчата отримали ще й персональні подарункові сертифікати на манікюр від салону "On cloud 17", які зможуть використати упродовж півроку".

"Атмосфера панувала святкова та невимушена! Журналіст Громадське. Волинь та волонтер з великим серцем Міла Роспопа, що радо долучилась до свята дала важливі корисні поради для Настуні, котра своє покликання бачить в журналістиці. Відразу всі зауважили як загорілися оченята у майбутньої "акули пера"! Міла допомогла зробити перші практичні кроки 11-тилітній Настуні та взяти перше інтерв’ю для замітки про наш волонтерський рух в один із інтернет видань Волині! "Піддослідними кроленятами" виступили Юліан і я".

"Ось так хлопець у колі найближчих людей провів цікавий та насичений свій святковий день у "ПортCity".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.