Повідомили, як ПриватБанк на Волині працюватиме у свята*

Повідомили, як ПриватБанк на Волині працюватиме у свята*
На Великдень і травневі свята ПриватБанк на Волині працюватиме в режимі 24/7/365.

У період Великодня і травневих свят ПриватБанк обслуговуватиме клієнтів онлайн у режимі 24/7/365 через Приват24, регулярні платежі, мобільні додатки, банкомати та ТСО, а також працюватимуть зони самообслуговування клієнтів 24/7. Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку.

Усі операції з обслуговування корпоративних клієнтів будуть доступні цілодобово в «Приват24 для Бізнесу». Також у режимі 24/7/365 працюватиме чат «Допомога Онлайн», служба підтримки за телефонами 3700 (для клієнтів Малого та середнього бізнесу) і +380929000010 (для корпоративних VIP-клієнтів).

Цілодобово проводяться:

відкриття рахунків корпоративним клієнтам;
платежі між рахунками і на рахунки партнерів, відкриті в ПриватБанку;
перерахування зарплати на картки співробітників;
розміщення і поповнення депозитів;
управління кредитним лімітом;
платежі на корпоративні та паливні картки;
зміна ліміту для розрахунків в Інтернеті та ін.

Окрім того, 14 квітня всі відділення Волинської області працюватимуть у стандартному режимі зі звичайною тривалістю робочого дня. 15 квітня – лише ті відділення, що працюють за суботнім графіком.

«У суботу перед Великоднем в області за скороченим на годину графіком працюватиме шість відділень - Луцьке №14, Луцьке №1, Луцьке №3, Ковельське відділення, «Нововолинське центральне» та Володимир-Волинське відділення №1», – розповідає керівник напрямку розвитку ПриватБанку на Волині Юрій Лучко.

Шість згаданих відділень працюватимуть і в останню суботу квітня, 29-го, в першу суботу травня - 6-го, та у понеділок, 8 травня.

Усі відділення ПриватБанку, що працюють на Волині, надаватимуть послуги клієнтам у стандартному режимі після Великодніх свят, починаючи з 18 квітня, та в період травневих - з 3 по 5 травня, та з 10 по 12 травня. Одержати всі необхідні послуги: перекази, платежі, погашення кредитів та інші послуги - можна в будь-який час доби й через 200 банкоматів і понад 330 терміналів ПриватБанку у Волинській області. Їхні адреси можна дізнатись на сайті .Також ознайомитися з адресами розташування відділень, терміналів та банкоматів можна на сайті або зателефонувавши за номером гарячої лінії 3700 (безплатно з номерів мобільних операторів).

13 травня, в суботу, працюватимуть усі відділення області зі скороченням робочого часу на одну годину.

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. На сьогоднішній день для обслуговування клієнтів на Волині працює 57 відділень ПриватБанку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.